brown Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dokładnie koledzy, jak w temacie. Szperałem po necie ale nie za wiele się dowiedziałem. Jedyne to chyba krokodyl ale jeżeli mają tyle gadżetów co na swojej stornie to ho ho Potrzebuję kupić przed weekendem kilka haczyków, jakąś piankę. Może nawet dubbing Będę wdzięczny za adres /y... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Krokodyl nie ma wszystkiego towaru pokazanego w internetowym sklepie. Także śmiało zajrzyj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A Flyhouse? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ok, odwiedzę krokodyla chociaż to kawałek drogi.Flyhouse dużo bliżej, ale to nie jest tylko sklep internetowy? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie tylko internetowy. Wybór duży, jeśli trzeba Piotr doradzi. Atmosfera zakupów znacznie lepsza. Tylko lepiej wcześniej zadzwonić i sprawdzić czy Piotr jest w sklepie.tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ok, wielkie dzięki za informację Dużo mi pomogliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi