aigle Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Szukam informacji o ewentualnych opłatach i przepisach.Będę zmuszony prażyć się na skalistej plaży ale wytrzymam góra 45 min. Pozostałe dni mam zamiar spędzić nad górskimi rzekami. Info o rzekach i licencjach mam.Będę wdzięczny za każdą sprawdzoną informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ciężki temat. Generalnie mało brzegu, duże spady na głębinę. Byłem kilka razy. Lokalsi odradzali łowienie z łodzi ze względu na prądy i duży ruch w słoweńskiej części co mogę potwierdzić chyba że wypad do Chorwacji. Licencje nie wiem ale w hotelu na recepcji mówili że w morzu za darmo. Skup się lepiej na tych pstrągach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi