pretorian297 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam kolegów po Kiju biorąc pod uwage iż Forum jest bardziej Spiningowe niz łowienie stacjonarne sadze ze napewno znajdzie sie jakś dobra dusza niosąca Pomoc . A mam taki oto problem , zakupiłem Piórnik wedkarski i rzeczą Normalna byloby by w zestawie Były Szpilki niestety bolesnie sie przekonałem że firma Mistrall wyprodukowala Piórnik ale szpilek niestaty nie ma w komplecie sprawdzalem wina Producenta czyli firmy Mistrall ( nie ma w zestawie ) Zakupilem w sklepie poprzez AlleDrogo i Pan w sklepie był tak miły ze zaproponowal bym szukał w Pasmanteri lub Papierniczym ( ot taki oto Pan co to zapomnial napisac w opisie przy sprzedazy ze szpilek brak ) Szpilki do tablicy korkowej nie pasują , i własnie czy ktoś ma możliwość takie szpilki załatwic , jakiś namiar gdzie mozna by bylo coś kupić i dostosowac ?? Wiem , wiem najlepiej reklamowac i oddac , ale koszty wysylek itp , co bede sie rozpisywał sami wiecie o co kaman . Nie wiem czy powinienem ale podam link o jaki portfel chodzi http://sgbaits.pl/images/1425839168_Pudelko%20na%20przypony.jpg Gdyby ktoś podpowiedzial ........ Pozdrawiam Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Mimo wszystko szukałbym w tej pasmanterii. Czy szpilki do tablicy korkowej nie pasują, bo są za długie czy np. samo ostrze jest ok, tylko główka za duża? Czasem pożyczałem od mojej połowy szpilki z niedużą, kulistą główką i dość długim ostrzem. Na Twoim miejscu szukałbym właśnie takich - wystarczy lekko przyciąć wedle potrzeby i naostrzyć.Powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam , dzieki za podpowiedz , bylem na zakupach w Pasmanteri i zakupilem Takie oto szpilki Ilość 48 szt , foto juz po skróceniu. Pozdrawiam Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi