Skocz do zawartości

Szpilki do Piórnika ????

pretorian297

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów po Kiju

biorąc pod uwage iż Forum jest bardziej Spiningowe niz łowienie stacjonarne sadze ze napewno znajdzie sie jakś dobra dusza niosąca Pomoc .

A mam taki oto problem , zakupiłem Piórnik wedkarski i rzeczą Normalna byloby by  w zestawie Były Szpilki niestety bolesnie sie przekonałem że firma Mistrall wyprodukowala Piórnik ale szpilek niestaty nie ma w komplecie   sprawdzalem wina Producenta czyli firmy Mistrall ( nie ma w zestawie ) 

Zakupilem w sklepie poprzez AlleDrogo i Pan w sklepie był tak miły ze zaproponowal bym szukał w Pasmanteri lub Papierniczym ( ot  taki oto Pan co to zapomnial napisac w opisie przy sprzedazy ze szpilek brak  :huh: )

Szpilki do tablicy korkowej nie pasują , i własnie czy ktoś ma możliwość takie szpilki załatwic , jakiś namiar gdzie mozna by bylo coś kupić i dostosowac ?? 

Wiem , wiem  najlepiej reklamowac i oddac , ale koszty wysylek itp , co bede sie rozpisywał sami wiecie  o co kaman .

Nie wiem czy powinienem ale podam link o jaki portfel chodzi   

http://sgbaits.pl/images/1425839168_Pudelko%20na%20przypony.jpg

Gdyby ktoś podpowiedzial ........

Pozdrawiam Mario

Mimo wszystko szukałbym w tej pasmanterii. Czy szpilki do tablicy korkowej nie pasują, bo są za długie czy np. samo ostrze jest ok, tylko główka za duża? Czasem pożyczałem od mojej połowy szpilki z niedużą, kulistą główką i dość długim ostrzem. Na Twoim miejscu szukałbym właśnie takich - wystarczy lekko przyciąć wedle potrzeby i naostrzyć.

Powodzenia w szukaniu ;)