kapi81 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 WitamKoledzy jak w temacie znacie kogoś kto w Olsztynie wyczyści i przesmaruje mi kołowrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 a jakie te kołowrotki? Bo jeśli zwykłe, normalne i dla ludzi to na Pstrowskiego w wędkarskim ogarnie, ale cokolwiek droższego niż 300 zł już bym nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 kupiłem spro reda i trochę nie domaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolega serwisował Redy i dawali radę Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kolego a gdzie dokładnie na pstrowskiego bo nie przypominam sobie gdzie tam jest sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Też nie wiedziałem. Na wysokości skrzyżowania z Metalową. Przed sklepami meblowymi. Po prawej stronie, jadąc w stronę Sikorskiego. Na wysokości Metalowej jest parking wzdłuż Pstrowskiego - tam zaparkuj i w ciągu sklepów odnajdziesz wedkarski Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi