godski Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 http://www.angeln-shop.de/strike-pro-buster-jerk-2.html?s=19641&gclid=CJbQua-yv8UCFcuWtAodSw0ALAMoze tu?Przy 5 sztukach transport 15,00 EUR. Chyba będę zamawiał. Płatność przez PayPal możliwa. Tylko kurs mocno niekorzystny. Pewnie 4,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Przy 5 sztukach transport 15,00 EUR. Chyba będę zamawiał. Płatność przez PayPal możliwa. Tylko kurs mocno niekorzystny. Pewnie 4,2.Daj znać, chętnie zmniejszę Ci koszt wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zastanawiam się jeszcze. W FM po 64 zł. Tutaj po doliczeniu kosztów wyjdzie drożej. 4 czy 5 sztuk mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zastanawiam się jeszcze. W FM po 64 zł. Tutaj po doliczeniu kosztów wyjdzie drożej. 4 czy 5 sztuk mam.w fm stacjonarnym jest zawsze taniejjak by co zawsze moge podejsc i zobaczyc i ew wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Poproszę. Na promocję ich namów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ehhh, a ja przedwczoraj zamówiłem w FM z wysyłką (swoją drogą... zdzierają na maxa) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Podajcie jakie rozmiary i kolory i podjade w sobote bopoki co w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Buster Jerk II występuje tylko w jednej wersji. Tonąca 24 g. 12 cm. Faktycznie. Literówka. Miałem napisać 34 g. Edytowane 15 Maja 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Buster Jerk II występuje tylko w jednej wersji. Tonąca 24 g. 12 cm.Wolno tonąca 12 cm, 35g przynajmniej tak na necie są opisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Buster Jerk II występuje tylko w jednej wersji. Tonąca 24 g. 12 cm. Faktycznie. Literówka. Miałem napisać 34 g.Chyba niekoniecznie . Wszystkie moje wolno tonące są opisane jako 37gr (i tyle ważą), miałem w rękach tonące o wadze 45gr. Już myślałem że uległem omamom ale są one dostępne również na ebay http://www.ebay.com/itm/Strike-Pro-Buster-Jerk-II-Heavy-Bait-12-cm-45-gr-sinkend-EG049H-freie-Farbwahl-/371035721564?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item566373cf5cPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Chyba niekoniecznie . Wszystkie moje wolno tonące są opisane jako 37gr (i tyle ważą), miałem w rękach tonące o wadze 45gr. Już myślałem że uległem omamom ale są one dostępne również na ebay http://www.ebay.com/itm/Strike-Pro-Buster-Jerk-II-Heavy-Bait-12-cm-45-gr-sinkend-EG049H-freie-Farbwahl-/371035721564?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item566373cf5cPozdrawiamTylko że nie ma ich w aktualnej ofercie Strike Pro. Czyli nie są produkowane. http://www.strikepro.eu/en/products/strike-pro/jerkbaits/ http://www.strikepro.com.tw/product_inner.php?id=177 Edytowane 15 Maja 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Cholera Ich wie, nawet na linkach, które podałeś, Buster Jerk II raz waży 37gr i schodzi do 2m innym razem waży 35gr i schodzi do 1m. Zdaniem niemieckiego sprzedawcy możliwa jest produkcja różnych gramatur na zamówienie dystrybutorów na różne rynki, ale to tylko spekulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 @godski, a masz jakas mala wage? Pewnie bys rozwial wszelkie watpliwosci Czasem opis producenta troche odstaje od rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Mam, nawet dwie. Zaraz zważę. Z doświadczenie możemy Buster wygodnie poprowadzić w granicach 0,3- 2 m Zważyłem dwa nowe, niegryzione z oryginalnym zbrojeniem. 34,77 i 34,79 g Na opakowaniu waga 37 g i napis "sinking" Praca 0,3-2,0 m. Trafiłem w sedno. Pisząc to co wyżej nie wiedziałem o opisie na pudełku. Edytowane 15 Maja 2015 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ten bardziej pogryziony lżejszy, bo ma mniej lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wczoraj też 2 na Bustera. Dzisiaj znów jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wczoraj też 2 na Bustera. Dzisiaj znów jadę.W to samo miejsce co wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 WitamBuster jerki...owszem , łowne , pierwsza liga czy jak zwał ,klasyka.Podczas tej majówki miałem ten zaszczyt łowić jerkami które moim skromnym zdaniem taką klasyką staną się bardzo szybko. Fantastycznie przyjemna przynęta ,dająca dużo frajdy i możliwości jej prowadzenia ale przede obdarza tym czego chcą wszyscy wędkarze . Powiedziałbym że przywraca wodzie życie:-)Jerk ten to najmłodsze dziecko ze stajni T.M. BAITS czyli robótka spod dłuta naszego kolegi Tomka Miernika.Uważam że tego jerka nie można nie mieć w pudełku :-)Jak tylko znajdę chwilę czasu ,to zdam relacje w nowym wątku z majówki z tym jerkiem Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Hej!To oprócz Pike i Papageoj, na jakie jeszcze kolory łowicie Buster Jerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) W moim przypadku numer jeden salmo jack, nastepnie po nim salmo sweeper 14 tka i miejsce trzecie salmo slider 10. Wszystkie w wersji tonacej. Kolor na kazdej wodzie sprawdza sie inny. Kwestia wpasowania sie w zbiornik. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinner7 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nr.1 svartzonker mctail nr.2 sweeper 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 1.slider 10 2.sweeper 143.http://www.strikepro.com.tw/product_inner.php?id=188 taki wynalazek ,tylko z powodu jednej kotwicy jest dużo spadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 I ja Pawle wysoko stawiam Twój nr.3 Nie maj jeszcze spektakularnych sukcesów na te przynętę ale czuję jej potencjał i lubię na nią łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Miałem wszystkie trzy rozmiary i zostawiłem tylko średniaki.Maluchy słabo pracowały,a duże były za ciężkie dla mnie. Maluchy robią za breloczki do kluczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 I mnie średniak pasuje najbardziej. Pilnuję go bo mam tylko jedną sztukę w barwach sandacz/jazgarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi