Pasta Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie znalazłem niestety nic w zasobach forum a szukanie w stronach po niderlandzku coś mi słabo idzie. Wiem, że są na forum osoby mieszkające w rowerolandii i może będą mogły mi coś podpowiedzieć. W przyszłym tygodniu jadę do Holandii objechać ją wzdłuż i w szerz, przy okazji chciałbym zahaczyć o jakiś sklep/y wędkarskie żeby popatrzeć co tam mają ciekawego i przywieźć sobie jakąś pamiątkę z urlopu Czy są jakieś artykuły spinningowe które bardziej opłaca się kupić tam niż w Polsce? Na co warto zwrócić uwagę i co warko kupić (będę szukał ciekawych przynęt, może jakiś kijek)? Wdzięczny będę za jakieś namiary - będę w Rotterdamie ale lokalizacja sklepu dowolna, dojadę Z góry dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tu cos masz: https://www.google.nl/search?redir_esc=&client=ms-unknown&hl=en-US&oe=utf-8&safe=images&q=rotterdam+vis+vinkel&source=android-browser-type&qsubts=1438941572753#hl=en-US&q=rotterdam+hengelsport Sent from my AT-AS50Q using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Raven jest holenderski. Mają sklepy w kilku miastach. A tak w ogóle to było sobie nakupić w Polsce mikado i jorków i dżeksonów jak każdy uczciwy Polak a nie teraz jojczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ...a i zamrażakę Amica heheheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi