Tak sobie zaglądam na Jerkbait.pl jak zza miedzy. A że miło jest, bogato merytorycznie, to z przyjemnością się wepchnąłem do bazy użytkowników. I w związku z powyższym wypada się przywitać. Co niniejszym czynię.
Słów kilka o sobie... Jestem maniakiem spinningu i trollingu, chociaż czasami, głównie za sprawą drapieżnikowej posuchy i sentymentu do linów, uprawiam także robaczarstwo. Najczęściej łowię jeziorowe i zaporowe drapieżniki. Swój internetowy, wędkarski rodowód wiążę ze współzałożonymi przez siebie Pogawędkami Wędkarskimi. Powyższe - wbrew głoszonym tu swego czasu teoriom znawców - nie przeszkadza mi ani w wypuszczaniu ryb (szczególnie okazów), ani w zachęcaniu do tego innych. W ostatnich latach byłem świadkiem kilku udanych połowów na jerki, więc niemal pewne jest, że chwycę się i za to. Sporo tu maniaków tej metody (w dobrym znaczeniu tego słowa), więc jestem pewien, że w razie problemów otrzymam cenne rady dla jerkowego żółtodzioba.
Pytanie
Esox_PW
Tak sobie zaglądam na Jerkbait.pl jak zza miedzy. A że miło jest, bogato merytorycznie, to z przyjemnością się wepchnąłem do bazy użytkowników. I w związku z powyższym wypada się przywitać. Co niniejszym czynię.
Słów kilka o sobie... Jestem maniakiem spinningu i trollingu, chociaż czasami, głównie za sprawą drapieżnikowej posuchy i sentymentu do linów, uprawiam także robaczarstwo. Najczęściej łowię jeziorowe i zaporowe drapieżniki. Swój internetowy, wędkarski rodowód wiążę ze współzałożonymi przez siebie Pogawędkami Wędkarskimi. Powyższe - wbrew głoszonym tu swego czasu teoriom znawców - nie przeszkadza mi ani w wypuszczaniu ryb (szczególnie okazów), ani w zachęcaniu do tego innych.
W ostatnich latach byłem świadkiem kilku udanych połowów na jerki, więc niemal pewne jest, że chwycę się i za to. Sporo tu maniaków tej metody (w dobrym znaczeniu tego słowa), więc jestem pewien, że w razie problemów otrzymam cenne rady dla jerkowego żółtodzioba.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi