Skocz do zawartości
  • 0

Powitanko

Esox_PW

Pytanie

Tak sobie zaglądam na Jerkbait.pl jak zza miedzy. A że miło jest, bogato merytorycznie, to z przyjemnością się wepchnąłem do bazy użytkowników. I w związku z powyższym wypada się przywitać. Co niniejszym czynię.

Słów kilka o sobie... Jestem maniakiem spinningu i trollingu, chociaż czasami, głównie za sprawą drapieżnikowej posuchy i sentymentu do linów, uprawiam także robaczarstwo. Najczęściej łowię jeziorowe i zaporowe drapieżniki. Swój internetowy, wędkarski rodowód wiążę ze współzałożonymi przez siebie Pogawędkami Wędkarskimi. Powyższe - wbrew głoszonym tu swego czasu teoriom znawców - nie przeszkadza mi ani w wypuszczaniu ryb (szczególnie okazów), ani w zachęcaniu do tego innych. ;) W ostatnich latach byłem świadkiem kilku udanych połowów na jerki, więc niemal pewne jest, że chwycę się i za to. Sporo tu maniaków tej metody (w dobrym znaczeniu tego słowa), więc jestem pewien, że w razie problemów otrzymam cenne rady dla jerkowego żółtodzioba.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witaj Esox :mellow: Jak tam ostatnio połowy. Widzę, że front idzie od PW

Pozdr.

Salmo

Moja połowa ma się znakomicie - dziękuję... :mellow:

A tak serio - to chyba nie tyle front od PW idzie, a po prostu rośnie zainteresowanie łowieniem metodą jerkową. Inna sprawa, że Jerkbait.pl prezentuje pewną świeżość w polskim wędkarskim Internecie. A do tego wysoki poziom profesjonalizmu. Wszystko to do kupy sprawia, że trudno obojętnie przejść obok, albo filować anonimowo. :D

• 0

Witaj Esox PW :D u mnie tez troling uzupelnia S-C-J[spining,casting,jerking]. Mysle ze to dobrze ze odwiedza sie rozne strony bo to sa poszukiwania i tak powinno byc . Ja sam zadko tez gdzies tam wskakuje , czas nie pozwala :unsure: . Pamietam Twoje wypracowanie ze Szwecji jak byles z Tatem .... dobre rzeczy sie pamieta :D Pomalu wiec i na luzie ...czyli z usmiechem do przodu :mellow:

• 0

Witam serdecznie,

Dzisiaj pierwszy dzień po urlopie i otwieram forum a tam :huh: :huh: :huh: tylu nowych gości i tyle postów, że chyba przez cały weekend nie będę wychodził z domu. Ale wracając do tematu.

Chciałbym serdecznie powitać Ciebie Esox oraz wszystkich tych, którzy ostatnio do nas dołączyli. Bardzo mnie to cieszy! Życzę Wam przyjemności w korzystaniu z wiedzy naszych forumowiczów i jednocześnie oczekuję na Waszą współpracę.

Pozdrawiam serdecznie

Remek