TomekT Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 WitamMam do was koledzy pytanie. Jeżeli pytanie zadałem w złym miejscu to bardzo proszę o przeniesienie go do właściwego działuOtóż zastanawiam się nad kupnem woblera salmo pike 9 cm. Czy ktoś z was ma doświadczenie z tą przynętą i czy jest łowna. Czy warto ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Łowna napewno jest , choć jak każda przynęta zależy to od miejsca i warunków w których będziesz jej używał , nie zastanawiaj się tylko kup a sam się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekT Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź. Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz. Czy ten wobler faktycznie pozwala na uzyskanie efektów w miejscach które zostały już przeczesane innymi przynętami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 To jest napewno chwyt reklamowy , ale zawsze w takim haśle jest trochę prawdy . Poprostu trzeba się wstrzelić daną przynętą w konkretny czas kiedy ryba ma na nią ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kiedys Pike (16) byl moja ulubiona przyneta na nieglebokie wody. Obecnie juz nie jest, ale glównie dlatego, ze nie lowie szczupaków w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mój drogi imienniku, napisałeś:Czy ktoś z was ma doświadczenie z tą przynętą i czy jest łowna. Czy warto ją kupić. Wprawdzie nie miałem doświadczeń z tą przynętą, ale pytanie (mam nadzieję, ze to pytanie bo nie postawiłes takiego małego znaczka na koncu - ? ) zostało źle postawione. Uważam, że nie ma złych przynęt, można je tylko źle poprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dobra przynęta na spore szczupaki w maju i w czerwcu. Ja używam w trolu, na głębokości ok. 2-3m. A efekty miewam w łowisku, które jest przez naszych forumowiczów postrzegane jako jedno z najtrudniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Pike to moj ulubiony szczupakowy wobler Salmo. Lowie 11tka plywajaca koniecznie z czerwonym brzuchem. Sprawdzil mi sie na buzanskich starorzeczach i w maju i we wrzesniu. Nie raz bywalo tak ze otwieral wode. Sprawdza sie wolne prowadzenie, czesto atak jest po zatrzymaniu gdy wobler zaczyna wyplywac ku powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekT Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Te posty po prostu zachęciły mnie do zakupu tej przynęty. Dzisiaj idę i kupuje:)Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Pomyśl nad większym modelem... 9-tka to trochę mały wobek jak na szczupaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja używam chyba 11 (musiałbym sprawdzić). Na szczupaki jest w sam raz (one wiosną chyba lubią taką anemiczną pracę) a i spore okonie nim nie gardzą… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekT Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Kupiłem dzisiaj właśnie Pike 9 cm, ale również myślę nad wersją większą. Tylko zastanawiam się czy dla kija o c.w do 35 ta wersja 11 cm nie będzie za ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie jest za ciężki http://www.salmo.com.pl/index.php?option=com_content&vie w=article&id=233%3Apike&catid=42&Itemid=53&l ang=pl Masz stronę Salmo i tam sprawdzaj ile co waży. Mam 11stkę DR i F, mam łamaną 13stkę płytkoschodzącą i chciałbym dokupić 13stkę łamaną DR. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi