BOB1 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To takie nie męskie, ale przy tym kawałku ...zawsze w oku łezka mi się kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Muzyka, hmmm...Ale film od razu stanął mi przed oczami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Prawdę mówiąc zupełnie nie rozumiem tego "hmmm" Film znakomity, ale muzyka mu dorównuje. A może odwrotnie?Uważam ,że to jeden z najlepszych motywów muzycznych w historii kina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Buckethead, rzadko słuchany, zapewne większość z Was Go nie zna. To ex-gitarzysta Gunsów, oto On: Oczywiście to nie jego twarz. Występuje w masce. Obecnie jego bucket jest bez logo KFC. Przestali Mu płacić. Ale to i tak myślę, iż jest lepszy od Slasha.Dziadki w akcji. Ach, ten David: Edytowane 13 Września 2018 przez Novis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 To takie nie męskie, ale przy tym kawałku ...zawsze w oku łezka mi się kręci Niektóre utwory mają w sobie taką dawkę emocji, że największy twardziel popuści... łezkę https://youtu.be/ZkZ_ihsn404 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) po latach słuchania metalu lata 80/90 Judast , Accept , W.A.S.P ,TSA , Running Wild , Motorhead , Kreator , Slayer idt .. koniec 90 -tych to Guns ( to było walnięcie sceną metalową ) ostatnie lata sporo Jazzu / Soul Krall, Badu , Kent , Casidy , ( wspaniałe covery Beatlesów ) Bożym itd ..w przerwach Rammstein (super klip keine Lust itd .. ) ostatnio nastąpiło znowu " walnięcie " / zachwyt Greta van Fleet - wcześniej kol. kogut już wpiął ich klipy , a niedługo po dwóch Ep- kach wydają pierwszy LP . Przyznam dawno nie czekałem z taką ciekawością na płytę , super muzykalna , naturalna w zachowaniu na scenie i poza nią grupa , z jakąś taką pozytywną energią i radością wspólnego grania ......bez nadymania i nieco z dala od otaczającej Nas komercji i kiczu ... oczywiście moim zdaniem .. Edytowane 14 Września 2018 przez Maciej 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Piękny utwór, obecnie profanowany przez nieudolnych "bardów" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Myslę że na ten piekny utwor "nieudolne bardziaki" się nie "porwio". Edytowane 28 Września 2018 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Myslę że na ten piekny utwor "nieudolne bardziaki" się nie "porwio". Dostrzegam w Twoim poście brak wiary w "narodową ułańską fantazję". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Zapuśćmy się w zakątki Andre. Trzeba przyznać, iż rozmach jest: Skoro już jesteśmy w orkiestralnym temacie, Abba kiedyś wydała płytę "Arrival", piękną zresztą.Oto to instrumentalne nagranie: Wiecie, ile jest wykonań tego utworu? Milion. Jedno z nich: Edytowane 28 Września 2018 przez Novis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Moje uszanowanie ponownie,Jako że mam osobliwy gust muzyczny to pewno ten "progressive rockowy" kawalek nie każdemu z Was przypadnie do gustu. Ale zapodam. Jestem pewien że jak powiada Ferdynand Kiepski "niejednemu z Was się oczy otworzą ...gdy mnie sie zamkną.." Dla mnie to podstawowa muza, ktorej slucham. Nr 3 po "Dream Theater" i "Threshold". Kapela w PL mało znana, nieczesto puszczana w stacjach radiowych, zaryzykował bym tezę nawet że.. zupełnie! wogóle..Taki mamy klimat. Ale co tam. Niewielka strata, Zenek Martyniuk swietnie wypełnia tę misę.. znaczy..niszę.. ."Flying Colors" to jeden z wielu projektów Steve Morse'a ( ex Deep Purple), ktory zrobił parę lat temu z Mike Portnoyem. Nazwiska te na rynku progresywnego ( i nie tylko) rocka w USA to jak we flyfishingu kolowrotki Ari't Hart czy "Abel". . Jeden z wielu moich ulubionych- All Falls Down :rolleyes:jedziemy: Jesli przypasiła pioseneczka ... to jeszcze jedna; (wsłuchajcie sie jak chodzi bass! Megabass.. ) : Dziękuje uprzejmie za uwagę.. Edytowane 29 Września 2018 przez border river 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) mówcie mi wściekły pies ze wschodu Edytowane 2 Października 2018 przez 'mat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie można wyłączyć w trakcie.. Wokal Glenna hipnotyzuje mnie jak muzyka Toola... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 https://youtu.be/onWf4_yl-pYZacny kawałek i rusza.. Ostatnio jednak bardziej daje mi do myślenia ten ..https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Zacny kawałek i rusza.. Ostatnio jednak bardziej daje mi do myślenia ten .. Prawie kameralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4 I jeszcze mroczna interpretacja słodyczy. https://www.youtube.com/watch?v=cxdwEOpGknk Edytowane 3 Października 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) W lipcu miałem fajną historię. Za Maidenami przejechałem troszkę Europy, byłem na blisko 20 koncertach na kilku trasach, aż w końcu LN zorganizowało dwa koncerty w Krakowie.Dzień przed pierwszym z dwóch występów poszedłem z kumplami na piwo z nadzieja że uda się spotkać któregoś z muzyków mojej ukochanej kapeli, bo miałem info że są w Krakowie już od środy - koncerty piątek, sobota.Pod Wawelem udało się napotkać Adriana w trakcie... łowienia ryb Spytałem czy można fotkę i pogadaliśmy chwile o wędkowaniu. Odeszliśmy z kumplem by nie przeszkadzać, a po kilku minutach zawinął sprzęt i sam podszedł na pogawędki. Trwało to ok 15 minut. Super oduczcie jak idolowi możesz podpowiedzieć, gdzie i jak ma łowić,a do tego nie spławia cię tylko sam chce porozmawiać. Wysłałem go nieopodal na dobre miejsca pod spławik/grunt i z tego co wiem, w piątkowy poranek łowił na tym stanowisku Wpadłem też na głupi pomysł. Czy coś złowi czy nie, to w trakcie koncertu wrzucę mu na pamiątkę... pluszowego karpia . Już na samym początku koncert, a stałem vis a vis Adriana, dostrzegł co mam w rękach i tylko się roześmiał. Z racji że, chciałem wrzucić to na bisach, odłożyłem maskotkę pod barierkę. W trakcie koncertu parę razy udało się złapać kontakt wzrokowy i dwa razy pytał - po ruchach warg - "where is the fish ?". Na bisach wrzuciłem karpia. Widać było, że troszkę resztę zespołu to zaciekawiło i rozbawiło. Niby człowiek stary koń. Ale kurła jak mnie to cieszy wszystko . Po pierwszych dwóch utworach, rzucił tak kostkę że wpadła w me łapki Jedyny news z Krakowskich koncertów to zdjęcie karpia. a tu wideło https://youtu.be/aKEX8CpaQus?t=2m2s Edytowane 3 Października 2018 przez michcio 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Super akcja Michcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 O w morde..A ja mam chyba takie same buty jak Adrian! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Ale jaja z tym karpiszonem !! Zaraz prześlę to szwagrowi z Poznania (wielkiemu fanowi Ironów i...karpiarzowi ) P.S. Border to Adrian ma takie jak Ty Edytowane 4 Października 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 https://www.youtube.com/watch?v=0rjDwm4PMJY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi