Skocz do zawartości

JERKBAIT w RYTMIE dobrej MUZYKI

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

Sprawa jest prosta, jutro ostatni dzień w tyrze i potrzebuję kawałek na pożegnanie gawiedzi.

Oczywiście można by pojechać z "to już jest koniec", za słabe.

Można dać "spalaj się"- ale nadal są tam wartościowe istoty.

The end dorsów - nie ta bajka.

Ostatnio ciężar w moim zespole był przesunięty mocno na mnie, zaraz moje dziecko wejdzie na produkcję, niestety nie będzie mi dane tego doczekać. Zostawiam ekipę jeszcze z diamentem, chociaż zrobiliśmy już wiele szlifów i jest praktycznie piękny brylant.

Zastanawiałem się nad do the evolution, góra musi coś zrozumieć .

Coma cisza i ogień - mi pasuje, tekst - ja i rzeczywistość w koło.

Ze względu na ekipie myślałem o kulcikriu.. ale ludzi którzy tworzyli ze mną dział już nie ma.. zostaje kumpel reszta odeszła.

Może weapon of choice?

Jako styl odejścia i podkreślenie ostatnich "walk na froncie".

"You can blow wit' this

Or you can blow wit' that"

Doradźcie coś.

Na dzisiejszy poranek gorące rytmy

https://youtu.be/ic87SfqQAAM

-=●=-

Edytowane przez ezehiel

U nas K.Loska i L.Kydryński przygotowywali się do konferansjerki, a M.Rodowicz do swojego debiutu w Sopocie. Tymczasem na farmie pod Bethel z stanie Nowy Jork.... Woodstockowi stuknęła właśnie pięćdziesiątka. Kogo tam wtedy nie było. Coś takiego już się nie powtórzy. Śpiewali to wtedy w czasie występu, ale wolę późniejszą wersję z płyty. Ta gitara Stillsa, bajka. https://www.youtube.com/watch?v=3Q3j-i7GLr0

• Like 3

Świetne Mysha i z jajem podane !!!!

Dziękuję. Ci Finowie to oczywiście z filmu "Heavy Trip". Niektóre dowcipy są trochę po bandzie, ale na sobotnie popołudnie w sam raz.

A ten Lombard to mi w głowie siedzi od kiedy starszy kuzyn mi to puścił z winyla... Ze 35 lata temu ????

• Like 2