Skocz do zawartości

JERKBAIT w RYTMIE dobrej MUZYKI

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz już wiem , nigdy nie miałem pamięci do nazw zespołu a szczególnie do tytułów . Podziwiam takich ludzi występujących na przykład w Jaka To Melodia z chodź oni idą bardziej  w skojażenia . Jednym słowem trzeba w tym siedzieć aby wiedzieć . Dla mnie to tylko jest  do odsłuchania , lubie posłuchać bardziej ciężką jak i dla uspokojenia  , jak na przykład to

• Like 1

Ja znowu po swojemu bo płyta nowa, a i utwór zacny. Muzyka na kilka (naście) przesłuchań. Z każdym kolejnym przesłuchaniem tej płyty odkrywam coś nowego...jak zawsze z OPETH  :rockon:

Kolejny z tej płyty i chyba jeszcze piękniejszy ;)

...i obiecuję, że już z tej płyty nic nie wrzucę hehe 

Edytowane przez Flame
  • Like 2

Van Halen, zawsze lubiłem tą kapelę. Wchodzę sobie Y.T parę miesięcy temu i widzę : Live in New York, ok. brnę dalej a tam 1/2 Van Halen daje czadu z jakimś tam kolesiem na wokalu z plastrem na nosie i basistą nieco utytym, aczkolwiek młodym zamiast Michaela Anthonyego. Myślę; Co jest? Muza bezbłędna, ale z pierwszych płyt ( które notabene lubię, jak pierwsze AC/DC). Zaktualizowałem swoje wątpliwości w Google ( czego nie lubię, w końcu jestem starszy, niż Google) no i tak: Koleś z plastrem na nosie to nikt inny jak pierwszy wokalista V.H czyli Dave Lee Roth, a basista to syn Eddiego Van Halen, aha, dla niewtajemniczonych na perkusji gra Alex Van Halen, brat Eddiego. Rodzina w komplecie. Zresztą zobaczcie sami:

https://www.youtube.com/watch?v=GzME2mz5M-c

• Like 2

Stawiam wniosek o przesunięcie kolegi śpiewaka (Ronnie Ferrari) do sekcji gimnastycznej.
po pierwsze- nie będzie samotny - bedzie w kolektywie.
po drugie- nabierze optymizmu życiowego (jeszcze więcej)
po trzecie - i co najważniejsze - przestanie śpiewać  :P
P.S. może być też wątek "Jerkbait się śmieje"  :D  :D  :D

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 2

Fucktycznie nie odstaje od kawałka kilka postów wyżej. Wygłupiliśmy się ze Sławkiem z tą kulturą . Na taki hit nie ma prostej odpowiedzi. Ale spróbuje się dostosować ;) 

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 1