bob74 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 … nie Imiennik tworzył nazwę kapeli, był jednym z kilku mocnych. Kawałek nie znalazł się na płycie, lecz był częścią składanki. Muzyka określana ,, muzyką miasta", pełna szumów, przesterów, wielkomiejskiego hałasu, jak to opisywano. Byłem raz, w Kotłach. Grupa. miejsce, jedność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) pierwszy raz to słyszę / znalezione przypadkowo... :)made in Japan.. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=UvW8JEuIo58&feature=emb_rel_end Edytowane 5 Czerwca 2020 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Dzisiaj urodziny Toma, więc od kilku lat dzień Slayera \m/ \m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Happy Birthday! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ziomale ;https://www.youtube.com/watch?v=vTqFBuisxU0&feature=emb_rel_pause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Trochę egzotycznego punka dla Piotrka /;-) I coś dla oka dla mniej wybrednych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Dziękuję. W ramach rewanżu panie z Japonii . Ostrzegam jest ekstremalnie . Flagitious Idiosyncrasy In The Dilapidation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zespół z wokalistą, który jest po prostu wspaniały. Ale przejdzie do historii jako Gość, który odmówił Hetfieldowi i Ulrichowi bycia ich wokalem na pierwszym krążku Metallici. Pan Bush i spółka \m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Tej historii o "Kill 'em All" nie słyszałem, ale to ciekawa sprawa. Scott Ian zdołał namówić Busha do współpracy i powstało kilka bardzo dobrych płyt. Ta jest świetna. Jego głos pasuje jak ulał do muzyki i Bush pozostaje dla mnie jednym z bardziej niedocenionych wokalistów thrashowych. Belladonnę wciąga nosem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 https://www.filmweb.pl/film/CBGB-2013-656057Film stary ale dopiero teraz go widzialem.Klub gdzie rodzily sie legendy. Kurna byc tam jebnac browarka i posluchac np. Black Flag albo Beastie Boys. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 https://youtu.be/Bcpv8r0ZHSo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) dla fanów gry na perkusji i TOOL oczywiście.....Profesor w akcji Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jeden z czterech profesorów, który sprawia, że ciężko przejść obojętnie obok tej muzyki. A mi nie sposób jej nie lubić i się nią znudzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 dla fanów gry na perkusji i TOOL oczywiście.....Profesor w akcji Chciałbym wrócić na moment do Profesorów ... szczególnie polecam od ok 5:50 do końca [YouTube] Jak widać na naszym rodzimym podwórku mieszka światowa czołówka, tylko muzyka mniej przystępna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Młodzi, z talentem i dobrym brzmieniem. I inni, też spoko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Maciej W. to jest muza do słuchania? Chrzanię to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Może Ci się nie podoba, bo jesteś ode mnie o rok starszy. Choć w naszym wieku przyczyna może leżeć gdzie indziej. Myślę, że muzyki jest tyle, że nasze gusta kiedyś pojechały sobie w różne strony. Tool nie przeszkodził mi w nabyciu dziś Bluesbreakers Mayalla z 1965 r., słuchanie Sepultury i Slayera nie kłóci mi się z wracaniem do the Beatles, Small Faces, czy the Who. Z Primusa, Rush, Black Sabbath i Kate Bush też można upichcić coś smakowitego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 https://m.youtube.com/watch?v=BlUTxVsg9C0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Cover. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Poprzez prerie Arizony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Czekalem na ta plyte i sie nie zawiodlem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Pewnie kilka osób pływających po Solinie miało okazje go poznać.Reszta zna go z Dżemu.Fajny gość, miałem okazje poznać go osobiście, ciekawy życiorys, walka z nałogiem, Bieszczady, pomocna dłoń….Miałem nadzieję odwiedzić go jeszcze w tym roku na tratwie … niestety … [ +RIP+ ] https://www.youtube.com/watch?v=HjASkWfsrwE https://www.youtube.com/watch?v=A-7z4vFRJ6c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi