zMazur Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 czy są tacy którzy słuchają Pink Floyd? np tego: albo tego: czy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Edytowane 30 Września 2021 przez abudam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Dla wszystkich miłośników sportu. Cosmic Psychos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Edytowane 8 Października 2021 przez abudam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Może cos z Chorwacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Trochę z innej bajki.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Może cos z Chorwacji Pierwszy raz wysłuchałem z dźwiękiem. Drugi raz z dźwiękiem wyłączonym. Cholera, nie wiem, która wersja bardziej mi się podobała???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 " Cholera, nie wiem, która wersja bardziej mi się podobała???!!! :D"Z czystym sumieniem zaproponował bym Tobie z bezdźwięczną Lidiją. Ale saute. I bez tych kolesi. To byłaby chyba optymalna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Pierwszy raz wysłuchałem z dźwiękiem. Drugi raz z dźwiękiem wyłączonym. Cholera, nie wiem, która wersja bardziej mi się podobała???!!! Ciekawy jestem co zrobisz w tym przypadku. Dźwięk bez obrazu, dźwięk z obrazem, obraz bez dźwięku, czy może bez dźwięku i bez obrazu Edytowane 14 Października 2021 przez darek63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 No fajne. Nie ma na co patrzeć, lepiej słuchać ... wolę jednak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @BOB Weterani się wykruszają 70+. To co obecnie jest produkowane prawie nie nadaje się do słuchania. Dobrze że ktoś coś poprawnie naśladuje czasami chociaż. Brit Floyd też robią mega robotę. Natomiast w przerywnikach dla odnudzenia, bo ile można tego samego słuchać na okrągło, coraz częściej sięgam do muzy typu chillout. Tak w aucie jak i w domu. Super się przy tym jeździ jak przy dawnej Enigmie jeśli ktoś takie klimaty lubi. Tylko trzeba poszukać, bo tyle kaszany i rąbanki też jest, że aby coś wybrać trzeba czasu na odsłuch poświęcić. Tak dla zachęty może się komuś spodoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Na całe szczęście jeszcze mam trochę dystansu do 70+. Uważam jednak, że jest produkowane sporo muzyki, która jest muzyką. Zapewne jednak z powodu 60+ (lub pokojowej wrażliwości )wolę ciepły chillout niż pseudo twórczych szarpidrutów, którzy przez szokowanie maja zamiar zainteresować. Edytowane 14 Października 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dawno ich nie słuchałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Edytowane 16 Października 2021 przez abudam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Coś na uspokojenie po zapłaceniu rachunku za zatankowanie fury do pełna .......Naprawdę w aucie się to teraz sprawdza https://www.youtube.com/watch?v=QwqGedqnFFk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Jedna z kilku fantastycznych kompozycji Ryszarda Olesińskiego z Maanamu. ( 1982)W moich wspomnieniach zawsze się kojarzy z muzką nocą .. Świetna solówka " Riccardo" i nie gorszy chodzący w tle bas.. Edytowane 18 Października 2021 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Dalej coś spokojnego. Tym razem na styl Enigmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Raz na jakiś czas warto oderwać się od muzyki popularnej i udać się w inne rejony. Ostatnie trzy tygodnie były świetną ku temu okazją. Zaniedbania wędkarskiego hobby nie żałuję, a w głowie cały czas pobrzmiewają dźwięki płynące z czarnego instrumentu. Dzieło Chopina ma tą magię, która mi, jako laikowi od muzyki poważnej, pozwala zanurzyć się i poczuć przyjemny dreszcz na placach. Tegoroczny konkurs okazał się wyjątkowy, zarówno pod względem poziomu, różnorodności interpretacji, jak i jakościowo doskonałego przekazu. Czego chcieć więcej, by poobcować z trudniejszą i wymagającą większego skupienia sztuką. Wygrał pianista wyjątkowy, jury miało pewnie niezłą zagwozdkę z wyłonieniem pozostałych laureatów. Wirtuozeria, często nastoletnich pianistów, była na niesamowitym poziomie. Nagrody za najlepsze wykonanie poloneza nie przyznano, nie dlatego, że takiego nie było, a dlatego, że tych zasługujących na wyróżnenie było za dużo. Teraz cztery lata czekania na następną edycję, ale bogatszy o nowe doświadczenia, będę częściej sięgał po fortepianowe nagrania. Polecam, bo warto posłuchać i nie warto się zrażać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Anty bigcyc. Skiba w....ć.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) he he, za licealnych czasów, na jakimś polu pod Brańskiem, miałem okazję uczestniczyć, do tego jako 'muzyk', w czymś takim......na usprawiedliwienie dodam, że byłem trzeźwy i nie potrafiłem grać na instrumencie......nikt nie zauważył ani jednego, ani drugiego Edytowane 24 Października 2021 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Edytowane 29 Października 2021 przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi