cristovo Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 wszystkie tematy ocierające się o politykę lecą w niebyt......słusznie, albo i nie, różnie.....a można o polityce na wesoło, poznajcie Swojaka.....tylko mp3, ale na słuchawkach przez kartę muzyczną słyszę wszystkie niuanse.....przez głośniczek laptopa nawet nie warto https://youtu.be/xEH18j3Dcrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Zaduszki. Edie i Nico. Były muzami wielu znanych facetów. Pierwsza dla Velvetów, dla Warhola najbardziej. Odeszła wcześnie. Drugą do śpiewania namówił Dylan. Była związana z Brianem Jonesem (Stones), Jimem Morrisonem i Alainem Delonem. Grób Nico znajduje się w Grunewald Forst w Berlinie, blisko słynnego mostu szpiegów. Pioseneczkę dla Edie napisał Lou Reed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ostatnio jeden celebryta jerkbaitowy ogłosił koniec rocka, jednak w pewnym wieku chyba po prostu nie ogarnia się tematu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Wczoraj odszedł perkusista The Moody Blues Greame Edge. Był członkiem MB od 1964. To jego głos mogliśmy usłyszeć nie tylko w melodeklamacji do Nights in White Satin w 1968 i podczas uroczystości na R&R Hall of Fame w 2018. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Wczoraj odszedł perkusista The Moody Blues Greame Edge. Był członkiem MB od 1964.W czuły punkt Januszu trafione...mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 A to niezłe jak sądzę...grupa wcześniej nieznana, zresztą całkiem niezasłużenie, bo kilka piosenek naprawdę udanych...Ale cóż, kino wyniosło ich wysoko, ponieważ i serial niesamowity...Wracam do tych nut co jakiś czas, polecam wcześniejsze kompozycje The handsome family. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 R.I.P Andrzej Urny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) https://radio357.pl/ dobra muzyka......po prostu.....nie mam na razie wiedzy o publicystyce ewentualnej czy politycznych odchyłach, kumpel mi podesłał, włączyłem, jak na razie po prostu nuty.....nie ma póki co sieczki znanej z popularnych stacji.....może to po prostu przyzwoite radio Edytowane 20 Listopada 2021 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) ... właśnie u P.Stelmacha, w 357, Hidden By Ivy ... Warto posłuchać. Edytowane 20 Listopada 2021 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Iconic. numer sprzed 50 lat... Edytowane 21 Listopada 2021 przez border river 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 No to trochę podtrzymam tytuł zakładki.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 było, może więcej niż pięć razy, ale wszystko tu jest doskonałe.....tu i w pozostałych numerkach.....dla ucha, dla oka, dla ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 No to Gira.. też słodziak.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) trzymając się lżejszej konwencji proponuje 2 legendy & czysty western świetny koncert.. dobry rocznik.. Edytowane 24 Listopada 2021 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Gościu jak dla mnie pozamiatał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Znajomy polecił zespół. Powiedział, że się spodoba. Spodobało się bardzo, więc polecam z czystym sumieniem. Balthazar, płyta "Sand". Niby indie rock zmiksowany z popem, ale pobrzmiewa mi tu sporo rzeczy, które lubię słuchać. Produkcja i klimat nie ustępują późnemu Yello. Wokal przywołuje Arctic Monkeys, czy starego dobrego Matta Johnsona i jego The The. Momentami pobrzmiewa Alt-J. Zespół z Flandrii i udało im się stworzyć specyficzny kontynentalny klimat, odróżniający ich muzykę od produkcji brytyjskich, czy amerykańskich. Płyta równa i przyjemna w odbiorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 <iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/nOWjX4BpC24" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Roksana Węgiel. Przyznam, że wykonanie mnie zaskoczyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Mój ulubiony pastor. Wielebny Beat-Man w coverze zespołu Venom . i na żywca: Edytowane 1 Lutego 2022 przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 jak to napisał mi mój przyjaciel z dawnych młodzieńczych lat, podsyłając link.....Jasio wrócił i pięknie gra.....a dlaczego Jasio.....a bo świat jest mały i to dobrzy koledzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Dawno mnie tu nie było. Doskonałe, Cristovo. Mój ulubiony Flea i spółka. Po wiadomości o śmierci I. Mcdonalda (pisałem w "Odeszli") trochę mi się humor poprawił, trochę.To może kawał też dobrej muzyki? Kompozycja I. Mcdonalda. Nie ma już Wettona i Mcdonalda. Tu widać jak duży mieli wpływ na dokonania King Crimson. Chociaż w różnych okresach byli jego członkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Czy w maju ktoś się wybiera? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Myslę, że w tym wątku takiego koncertu, takiego wykonawcy, z takim repertuarem i z taką „ grupą taneczną” jeszcze nie było. Joan Sebastian to ikona latynoskiego folku. Był prostym skromnym czlowiekiem, miłosnikiem koni, miał własne ranczo. Bardzo ceniony wokalista i autor tekstów w Meksyku .Dostał kilka Latin Grammy. Zmarł 7 lat temu na tego który chodzi tyłem .. Edytowane 15 Lutego 2022 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi