Gość Mysha Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 END FOREST. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Niesamowity zespół który gra jedne z najlepszych koncertów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Przepiękny bonus do wspaniałej płyty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jutro premiera nowej płyty. Dobra okazja, by powspominać stare, porywające granie. Nie tylko mi przyszło to do głowy. https://youtu.be/WvWA0c6DDEY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Przesłuchałem. Nie będę się znęcał nad odcinaniem kuponów i trzepaniem kasy. Nie moje małpy... Ideały poległy z orkiestrą symfoniczną. Skupiłem się na muzyce. Ta płyta to klasyczny przykład świetnej techniki i warsztatu muzycznego, ciężkiego brzmienia, dobrej produkcji. I to wystarczy, by była 72 razy nudniejsza od czarnego albumu, za którym nie przepadam. Tak wygląda thrash metal tworzony przez sześćdziesięciolatków. Ewakuuję się słuchać młodzież. I wcale nie jest mi przykro, bo czasu się nie cofnie, a stare, genialne płyty są zawsze pod ręką. Dziś przed ciszą nocną młodzież zagra i zaśpiewa "Ride the Lightning". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Niezadługo - i chyba niezawodnie - zauważysz stare zjawisko, jak bardzo uparcie proste muzyczne hot dogi, pragną być, czy tylko w pamięci pozostać, jako wyrafinowana oraz wykwintna uczta dla ucha. Król jest goły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) A cóż w tym dziwnego, że tylko niektórym udaje się trzymać fason do końca. A wielu (może większości?) nie i król bywa goły, a święty turecki nagi. Na szczęście mamy wybór i jest z czego wybierać.. Ja sobie od rana słucham "Baranka" Genesis (w wersji zremasterowanej) i dalej mam ciary na plecach. No i chyba z muzyką właśnie o to chodzi? Coś z cyklu: bo grać trzeba umić. Trochę nie moja bajka, ale ci to potrafią robić: Ogólnie polecam filmiki z cyklu Live at Daryls House na YT. Dużo z tych bardzo znanych, tych znanych i mniej znanych zaproszonych do chaty D. Halla i wszyscy doskonale się bawią robiąc wspólnie muzykę. Straszny deficyt mamy jeśli chodzi o zdolne dziewczyny. Właściwie od Leny Gadner i jej rewelacyjnego Dreams nic nie było. Taką ciekawą znalazłem na Daryls House:https://www.youtube.com/watch?v=1XORRk8rGes Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Z tym deficytem to nie ma chyba tragedii. Grzebać trochę trzeba i nadstawiać ucha. Czasem trafi się taka co umi cuś zanucić. Nawet na szczytach list przebojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 BM bez popitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Wideo Bing... już 43 lata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Czerwiec zapowiada się interesująco. Szesnastego ukazują się dwa albumy, na które czekam przebierając nogami. Po długiej przerwie Queens Of the Stone Age wypuszczają nową płytę, a KG&LW promuje kolejny thrashowy album: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Rewelacyjny cover Genesis zrobiony przez Ghost [emoji869] https://youtu.be/BE3kJeBr9QI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 (edytowane) Wątpliwe, teledysk również. Rewelacyjne masz ciut wyżej.Dedukuję, że w Twoich antytonach ... lirycznie oczywiście Edytowane 27 Maja 2023 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Jutro.❤️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 To ma być support przed WHORES, obłęd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 W świetnej formie. To miłe, bo sprawiają mi dużo frajdy swoim muzykowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Planet of Zeus. Zagrali świetny koncert na Mystic Fest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 (edytowane) W lipcu miałem fajną historię. Za Maidenami przejechałem troszkę Europy, byłem na blisko 20 koncertach na kilku trasach, aż w końcu LN zorganizowało dwa koncerty w Krakowie.Dzień przed pierwszym z dwóch występów poszedłem z kumplami na piwo z nadzieja że uda się spotkać któregoś z muzyków mojej ukochanej kapeli, bo miałem info że są w Krakowie już od środy - koncerty piątek, sobota.Pod Wawelem udało się napotkać Adriana w trakcie... łowienia ryb DSCN0045.JPGSpytałem czy można fotkę i pogadaliśmy chwile o wędkowaniu. Odeszliśmy z kumplem by nie przeszkadzać, a po kilku minutach zawinął sprzęt i sam podszedł na pogawędki. Trwało to ok 15 minut. Super oduczcie jak idolowi możesz podpowiedzieć, gdzie i jak ma łowić,a do tego nie spławia cię tylko sam chce porozmawiać. Wysłałem go nieopodal na dobre miejsca pod spławik/grunt i z tego co wiem, w piątkowy poranek łowił na tym stanowisku Wpadłem też na głupi pomysł. Czy coś złowi czy nie, to w trakcie koncertu wrzucę mu na pamiątkę... pluszowego karpia . IMG_20180727_155359_2.jpg Już na samym początku koncert, a stałem vis a vis Adriana, dostrzegł co mam w rękach i tylko się roześmiał. Z racji że, chciałem wrzucić to na bisach, odłożyłem maskotkę pod barierkę. W trakcie koncertu parę razy udało się złapać kontakt wzrokowy i dwa razy pytał - po ruchach warg - "where is the fish ?". Na bisach wrzuciłem karpia. Widać było, że troszkę resztę zespołu to zaciekawiło i rozbawiło. Niby człowiek stary koń. Ale kurła jak mnie to cieszy wszystko . Po pierwszych dwóch utworach, rzucił tak kostkę że wpadła w me łapki Jedyny news z Krakowskich koncertów to zdjęcie karpia. Screenshot_2018-07-29-10-18-50.pnga tu wideło https://youtu.be/aKEX8CpaQus?t=2m2sNo to co w tym roku odwaliłem, przerosło moje oczekiwania.Maiden grało tydzień temu 2 koncerty w Krakowie.Udało mi się zaprosić Adriana Smitha z Iron Maiden na wspólne wędkowanie Spędziliśmy tym razem bite 6 godzin, gadając o rybach. Szalenie interesujący, wyluzowany i skromny gość. Edytowane 19 Czerwca 2023 przez michcio 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Zalew dał czadu [emoji869][emoji123] https://youtu.be/w4rwNwkj7wA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Co za profanacja Illusiona... Do tego nie znając przekazu tego kawałka, który traktuje o morderstwie i samobójstwie, a te pajace skaczą sobie na scenie... Lipa już skomentował to... https://youtu.be/zM3FqvKg2Pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Co za powrót Flapjack [emoji869] Litza jak zawsze kawał dobrego grania [emoji123] teraz tylko czekać na cały album [emoji41] https://youtu.be/lnmjSsKTRpg https://youtu.be/bOvXV-bj7gs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Jednak zostanę przy starym Flapjack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Nigdy nie byłem pasjonatem takiego kina. Ponieważ ktoś wpadł na pomysł i chałupniczo dokonał mariażu fragmentów Mad Maxa z pierwszym utworem z bardzo dobrej płyty... Wyszedł całkiem zacny teledysk. Swoją drogą polecam "PetroDragonic Apocalypse; or, Dawn of Eternal Night: An Annihilation of Planet Earth and the Beginning of Merciless Damnation" (to nie żart, ci wariaci tak ochrzcili swój nowy album). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi