Paweł nizinny Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Pięknie zagrane i piękna kobieta tylko wytłumaczcie mi jak ci ludzie mogli się skupić na koncercie? Jakim koncercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jakim koncercie ? Np. takim.https://images2.corriereobjects.it/methode_image/2018/02/08/Spettacoli/Foto%20Spettacoli%20-%20Trattate/lola18-kfiG-U434301038072691RFE-1224x916@Corriere-Web-Sezioni-593x443.jpg?v=20180208191428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 To jest muzyka przez duże "M" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 ...i jeszcze jedno świetnie zagrane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie wiem czy było://youtu.be/HXm8JdC4k4cs://youtu.be/3JFb_aOn6rcSłucham ich od dawna , czasami wydaje sie za sa lepsi od oryginału A panie maja konkurencje The Rumjacks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 ...i na dobranoc z okazji nadchodzącego łikendu coś z mojego ulubionego koncertu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Aby było za miło, hahahahah Natomiast to jest nie do opisania........ Edytowane 15 Grudnia 2018 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Troszkę staroci Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Jarek B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiem, że kiedyś było, ale ku pamięci. Lemmy był zajebistym gościem:https://www.youtube.com/watch?v=eBIa0o36pPo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Lubię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Wiem, że kiedyś było, ale ku pamięci. Lemmy był zajebistym gościem: Jak coś wpadnie w ucho to człowiek nie może się oprzeć aby wstawić Wiem że kiedyś było Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Sławomir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Kontynuując cykl z serii "Wiem,że kiedyś było". Jaki Pan taki kram. Zakk, gitarzysta u Ozzyego czaruje żółtków na koncercie w hali Budokan: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Arek, "Rednecki" dobrzy w coverach i maja swój styl. Ja od kiedy poznałem tą fundację i ich podopiecznych przesłuchuję co tam nowego nagrali. Szczegolnie ze repertuar mi odpowiada a nie jest to łatwe do zagrania pitu-pitu ale dzieciaki się starająTu np hit Iron Maiden Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) A za mna chodzi nadal stara muza no i The Mission nadal nieustannie hipnotyzuje...pierwsze kawalki z konca lat 80..: INXS.. ten utwor jest dla mnie wyjątkowo ważny.. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez border river 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ma potencjał, ale wykonanie i ustawienie poziomu dźwięków poszczególnych instrumentów średnie niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ma potencjał, ale wykonanie i ustawienie poziomu dźwięków poszczególnych instrumentów średnie niestety Miał , dosłownie miał bo z tego co mi wiadomo walnął samobója Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Gdy komentowałem, zalinkowany był jedynie Clan Of Xymox i ich miałem na myśli......a INXS mieli swoje 5 minut i warto o nich pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Faktycznie Clan of Xymox troche przestrojony ale to live ver. ..mi nie przeszkadza:). Przy okazji dziewczynki też mialy troche inne papiloty na głowach niz dzisiejsze lale.. znaczy artystki...Dorzucilem The Mission i INXS bo wlasnie zgrywalem ich na karte pamieci do samochodu. To muza akurat na podróż 1 stycznia (na trotke) o świcie gdy jeszcze ciemno... Edytowane 17 Grudnia 2018 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 starocie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Sisters of Mercy... dobra muzyka do samochodu. Za czasów Beksińskiego często tego słuchałem. A tu crossover z Rosji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Mocne gitarowe brzmienie,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Ale wysyp dobrej Muzyki \m/ Dziękuję Panowie \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 W myśl zasady że muzyka to muzyka to podłączam gościa, którego uwielbiam słuchać. Daje kopa, podnosi gęsią skórkę i jeży włos.....za każdym razem, kiedy Go słucham.Swoja drogą można na nim kalibrować metronomy ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi