Skocz do zawartości

JERKBAIT w RYTMIE dobrej MUZYKI

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

W myśl zasady że muzyka to muzyka to podłączam gościa, którego uwielbiam słuchać. Daje kopa, podnosi gęsią skórkę i jeży włos.....za każdym razem, kiedy Go słucham.

Swoja drogą można na nim kalibrować metronomy :))

Do Metallici dawac tego Goscia !

...to moze znow mi wroci chec sluchania ;)

A tymczasem posluchuje Go sobie tu...

Edytowane przez Guzu
  • Like 1

Majki ożywi każdego trupa :)

He he

mocne slowa :)

Papa Het pewnie nie bylby za szczesliwy :)

A tak na serio, odnosnie panow od perki. 

Poza ARCYSZATANEM "Atomi Clock" Panem Eugeniuszem, bardzo dobrze ogarnia zagadnienie uderzenia paleczka, ten pochodzacy z Brazylii, Mlodzian.

W zeszlym roku w ramach wystepu Sepultury w Progresji zebral najwieksze i jak najbardziej zasluzone brawa \m/

Nazywamy go Kotem ;)

Czyli Eloy \m/

Edytowane przez Guzu

Daniel, który to ten Arcyszatan Eugeniusz? 

Kiedyś jarałem się grą Lombardo bo Slayerowi z cyca ssałem ale przeszkadza mi siłowe naparzanie. Majki robi to z lekkością i gra fantastycznie na talerzach. ŚP Docent również miał się czym chwalić. 

PS. Papa to JH ?

• Like 1

Daniel, który to ten Arcyszatan Eugeniusz? 

Kiedyś jarałem się grą Lombardo bo Slayerowi z cyca ssałem ale przeszkadza mi siłowe naparzanie. Majki robi to z lekkością i gra fantastycznie na talerzach. ŚP Docent również miał się czym chwalić. 

PS. Papa to JH ?

Pan Eugeniusz ? :)

Niejaki Gene Hoglan ? :) \m/

\m/\m/\m/\m/

• Like 1

Mike Portnoy to gość Instytucja. Walił w bębny w kilkunastu formacjach . M.in w Dream Theater, Flying Colors czy Liquid Tension ( wszystkie te 3 kapele  już wrzucałem w tym wątku parę stron wcześniej.  3 lata temu "pogrywał" w Twisted Sister, jakos nie specjalnie sie nimi wzruszyłem,  ale za to wczesniej  z Richie Kotzenem wypuscili niezła moim zdaniem plyte -The Winery Dogs,. Sami oceńcie :)

Edytowane przez border river
  • Like 2

Wroce jeszcze do Winery dogs na moment. W skladzie tej 3 osobowej „orkiestry” facet na basie to Billy Sheehan. Gral m.in. w  starym UFO czy Planet X. A jak wymiata  na 4 drutach  można zobaczyc np. w poniższej sesji z Sherynianem ( 3.58.) Good appetite.. :)

https://www.youtube.com/watch?v=zt6WSSlyu3s

Edytowane przez border river
  • Like 4

Portnoya uważam za jednego z najlepszych perkusistów na świecie. Ale projekty, w które się angażuje, zupełnie do mnie nie trafiają. Nie odpowiada mi tego typu muza.. Już wyjaśniam, nie lubię brzmienia typu Metallica itp. No, ale to mój gust.

• Like 1