SIRIUS Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam. Spoko wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) W myśl zasady że muzyka to muzyka to podłączam gościa, którego uwielbiam słuchać. Daje kopa, podnosi gęsią skórkę i jeży włos.....za każdym razem, kiedy Go słucham.Swoja drogą można na nim kalibrować metronomy ) Do Metallici dawac tego Goscia !...to moze znow mi wroci chec sluchania A tymczasem posluchuje Go sobie tu... Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Majki ożywi każdego trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Majki ożywi każdego trupa He he mocne slowa Papa Het pewnie nie bylby za szczesliwy A tak na serio, odnosnie panow od perki. Poza ARCYSZATANEM "Atomi Clock" Panem Eugeniuszem, bardzo dobrze ogarnia zagadnienie uderzenia paleczka, ten pochodzacy z Brazylii, Mlodzian.W zeszlym roku w ramach wystepu Sepultury w Progresji zebral najwieksze i jak najbardziej zasluzone brawa \m/Nazywamy go Kotem Czyli Eloy \m/ Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Daniel, który to ten Arcyszatan Eugeniusz? Kiedyś jarałem się grą Lombardo bo Slayerowi z cyca ssałem ale przeszkadza mi siłowe naparzanie. Majki robi to z lekkością i gra fantastycznie na talerzach. ŚP Docent również miał się czym chwalić. PS. Papa to JH ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Daniel, który to ten Arcyszatan Eugeniusz? Kiedyś jarałem się grą Lombardo bo Slayerowi z cyca ssałem ale przeszkadza mi siłowe naparzanie. Majki robi to z lekkością i gra fantastycznie na talerzach. ŚP Docent również miał się czym chwalić. PS. Papa to JH ? Pan Eugeniusz ? Niejaki Gene Hoglan ? \m/ \m/\m/\m/\m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Idealnie pojechał na ITP Death'a ..... faktycznie ma chłopaczyna dryg W sumie to mój ulubiony album tejże grupy Edytowane 18 Grudnia 2018 przez sucks_one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Teraz 2 w jednym czyli Sepultura w kawałku DK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wielu poczuje się staro.........ale nie oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Mike Portnoy to gość Instytucja. Walił w bębny w kilkunastu formacjach . M.in w Dream Theater, Flying Colors czy Liquid Tension ( wszystkie te 3 kapele już wrzucałem w tym wątku parę stron wcześniej. 3 lata temu "pogrywał" w Twisted Sister, jakos nie specjalnie sie nimi wzruszyłem, ale za to wczesniej z Richie Kotzenem wypuscili niezła moim zdaniem plyte -The Winery Dogs,. Sami oceńcie Edytowane 18 Grudnia 2018 przez border river 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=pcQug8OkbEc Uwielbiam Mastodona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ...zachęcam do posłuchania czegoś z rodzimego podwórka...osobiście bardzo, bardzo lubię za piękne brzmienie i klimat 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wyobrażam sobie, że nie każdy zniesie tą kapelę bo miażdży, przytłacza i jest zdecydowanie niszowa ale jako ciekawostka i trochę inne spojrzenie na warsztat napierania na membrany ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Wroce jeszcze do Winery dogs na moment. W skladzie tej 3 osobowej „orkiestry” facet na basie to Billy Sheehan. Gral m.in. w starym UFO czy Planet X. A jak wymiata na 4 drutach można zobaczyc np. w poniższej sesji z Sherynianem ( 3.58.) Good appetite.. https://www.youtube.com/watch?v=zt6WSSlyu3s Edytowane 19 Grudnia 2018 przez border river 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 cały album jak dla mnie genialny.. a to mała próbka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wspaniały koncert tego artysty,myślę że najlepszy w karierze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Devin jest Mistrzem i basta ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 i ten niebanalny głos...mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 5 kwietnia w Stodole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 To też z rodzimego podwórka, może troche inny klimat .Perkusja i bomba, hałas, ale piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Męskie granie...Jak dla mnie bomba... Edytowane 19 Grudnia 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wspaniały koncert tego artysty,myślę że najlepszy w karierze. ...i mój ulubiony utwór z "accelerated evolution" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ozzy towarzyszył mi w "armii" podczas zaprawy.Każdego ranka, z megafonów leciał "Paranoid" i "Iron man" -JW 2568 Węgorzewo:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Portnoya uważam za jednego z najlepszych perkusistów na świecie. Ale projekty, w które się angażuje, zupełnie do mnie nie trafiają. Nie odpowiada mi tego typu muza.. Już wyjaśniam, nie lubię brzmienia typu Metallica itp. No, ale to mój gust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) ...trochę prywaty, ale w temacie muzycznym i wędkarskim Muzycznie Satriani i Mastodon. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi