Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Poza muzyczny off top.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A tutaj IMO jeden z najbardziej obecnie zaangażowanych muzycznie gości... tak sobie myślę, że z tej strony dobrze że Nirvana przestała działać.Fajny pomysł na klip. Lubię multi instrumentalistów i plikatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 publika szaleje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 ...trochę prywaty, ale w temacie muzycznym i wędkarskim Muzycznie Satriani i Mastodon.Mastodon OK. Pan Satriani to nie moja bajka, ale za to Czawanga jak najbardziej . Ckni mi się za tymi rosyjskimi klimatami- może w przyszłym roku uda się zobaczyć Morze Ochockie .Poniżej koledzy Mastodon z Relapse Records 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 I zespół który mnie kiedyś zgniótł na żywo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) sie macie... Edytowane 20 Grudnia 2018 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Po koncercie tego zespołu, będzie już 5 lat mam ubytek słuchu i piszczy mi w uchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 a ten kawałek po prostu lubię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 "Perfect Strangers". Mam z tym kawałki fajne wspomnienia. W czasie studiów mieszkałem w akademiku. W czasie sesji jakiś kretyn z akademika stojącego równolegle do mojego, wystawił magnetofon, który odtwarzał zapętlone "Ramaya" Africa Simone. I to cholerstwo grało od rana do nocy. Postanowiliśmy zwalczyć kolesia jego własną bronią. W pokoju mój współlokator miał wieżę z wielkimi Altusami. Zaczekałem aż wyjedzie (współlokator był z gatunku nieużytych). Przyszedł kumpel i zaczęliśmy wypróbowywać co ma najpotężniejsze brzmienie. Na początek moje wynalazki w stylu Extreme Noise Terror, Agathocles i inne Napalm Death. Głośne, ale potęgi to nie miało. Kolega włożył "Perfect Strangers" i to był strzał w dziesiątkę. Wystawiłem kolumny na parapet, ustawiłem volume na full i poszło.... Efekt był piorunujący..."Ramaya" ucichło. Można było znów wkuwać "Systematykę bezkręgowców" . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Ha, ha ha..Piotrek dokładnie ja też w latach 90tych w akademikach Polibudy (bloki równoległe) miałem takiego dowcipnisia co zaczął systematycznie włączać motyw z Janosika co pólnoc a chyba z Vabanku w południe. Na pocżatku to nawet śmieszne było ale szybko się "obsłuchało" i zaczęło irytować. My mieliśmy czym łupnąc ale był konflikt interesów tzn gustów jaką bronią go trafić. Ja stary metalowiec, koleś kojo obok fan techno, wtedy pod wpływem Prodigy a 3 koleżka perkusista punkowy Po kratce piwa każdy odpuścił , poszliśmy na kompromis (także wobec całego piętra) i zapodawaliśmy jak tylko się Janosik odzywał na pełnym gazie to: naprawdę jak ma się na czym to intro robi robotę /;-) Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 .......jeden z piękniejszych utworów, przynajmniej w kategorii, przy akompaniamencie których można rzucać się z mostów, uwielbiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 jezus, maria i wszyscy święci, WOJTEK MAZOLEWSKI.To tylko foto. Album magiczny, nie można polecić jeden utwór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 "Perfect Strangers". Mam z tym kawałki fajne wspomnienia. W czasie studiów mieszkałem w akademiku. W czasie sesji jakiś kretyn z akademika stojącego równolegle do mojego, wystawił magnetofon, który odtwarzał zapętlone "Ramaya" Africa Simone. I to cholerstwo grało od rana do nocy. Postanowiliśmy zwalczyć kolesia jego własną bronią. W pokoju mój współlokator miał wieżę z wielkimi Altusami. Zaczekałem aż wyjedzie (współlokator był z gatunku nieużytych). Przyszedł kumpel i zaczęliśmy wypróbowywać co ma najpotężniejsze brzmienie. Na początek moje wynalazki w stylu Extreme Noise Terror, Agathocles i inne Napalm Death. Głośne, ale potęgi to nie miało. Kolega włożył "Perfect Strangers" i to był strzał w dziesiątkę. Wystawiłem kolumny na parapet, ustawiłem volume na full i poszło.... Efekt był piorunujący..."Ramaya" ucichło. Można było znów wkuwać "Systematykę bezkręgowców" .Zgadza się - potwierdzam Ja wracałem do tego akademika i z około 1,5 km słyszałem i zastanawiałem się kto tak naparza. W miarę zbliżania się skumałem, że to moi koledzy z roku uciszają "buraka" z akademika naprzeciwko. Pzdr.Tarłoś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 jezus, maria i wszyscy święci, WOJTEK MAZOLEWSKI. To tylko foto. Album magiczny, nie można polecić jeden utwór.SIRIUS@Super muza, a ten kawałek na świąteczne wyciszenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Prywata. Dla kolegi @Tarłosia: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Od blisko 20 lat mój nr 1 Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Flame 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Jest rock i jest prog.. O tym zespole ( polska kapela) będzie jeszcze głośno... Edytowane 23 Grudnia 2018 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mimo upływu lat utwór wciąż świeży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) A tutaj IMO jeden z najbardziej obecnie zaangażowanych muzycznie gości... tak sobie myślę, że z tej strony dobrze że Nirvana przestała działać.Fajny pomysł na klip. Lubię multi instrumentalistów i plikatory /quote]W nawiązaniu do rozmowy dziś - 28.12.Majstersztyczek \m/ \m/ Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Eeee tam, jak się podłącze do multiefektu, też tak umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Eeee tam, jak się podłącze do multiefektu, też tak umiem Zrób jak uważasz.Ale jeśli dorównujesz umiejętnościami Steve'owi , to nie szukaj Excence.Wpadnij do mnie i wybierz sobie Stellę z moich jako podarunek dla Mistrza \m/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Gdy byłem młody, też byłem Murzynem......cóż, uwielbiam czarną rytmikę i tam szukam raczej Mistrzów....nici ze Stellki, ale dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Gdy byłem młody, też byłem Murzynem......cóż, uwielbiam czarną rytmikę i tam szukam raczej Mistrzów.... Mam podobne myśli, więc z przyjemnością podeślę link do super występu. Godzina dobrej zabawy. Przed Wami zespół "CHIC" i łapki w górę...ha,ha.https://www.youtube.com/watch?v=7Jpc0E3ubug I jeszcze 5 Minutes Of Barry White Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 O kurde ...poniosło mnie . Przecież to Sylwester . Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi