Gość Mysha Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Gdyby Szopen był kobietą, nazywałby się Dulfer Tu nawet wodery ma niezłe: Edytowane 3 Marca 2019 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A tu także ładne i utalentowane dziewczyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Że też ten krawat i marynarka chłopakowi nie przeszkadzają Edytowane 3 Marca 2019 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Pewien czas się kończy RIP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ...RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Może posłuchajmy dziś troszkę Prodigy dla Keitha..moje ulubione kawałki z super czasów studenckich.. RIP [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Parafrazując wieszcza (jak wyżej ) ....Gdyby Wolfgang Amadeus Mozart był Niemcem nazywałby się Accept Edytowane 5 Marca 2019 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) a dla koneserow starości .....bardzo stary track ... legendado :)ale kto to pamięta? pewno tylko takie stare dziady jak ja.. Edytowane 5 Marca 2019 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) tak mnie najszło dzis na metal 80's..no to jeszcze jedna magic perełka tamtych czasów..( dobrych czasów choc złych czasów) Edytowane 5 Marca 2019 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie samym hard corem człowiek żyje. https://www.youtube.com/watch?v=L3iwJKjw2iI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 klasyka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Koniecznie cały. Zobaczcie jak GRA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Proszę nie regulować equaizerów wiem, jest brudno, ale ma być... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Wiosennie..https://www.youtube.com/watch?v=970_Zd4IgK4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Nie jest to najlepsza piosenka na świecie, ani najlepszy zespół, niemniej The Cure, dzięki dosłownie kilkunastu utworom, ma trwałe miejsce na mojej osobistej liście przebojów Kawałek nieco nudny, ale za to psychodeliczny, a za to zawsze plusik. Instrumentalnie bez wodotrysków, basista się zapętlił, ale ta surowość brzmienia jest wciągająca. Powyżej jest już Nick Cave......zasłuchiwałem się kiedyś, będąc nieszczęśliwie zakochanym, hahahahaha, niebezpieczne! Tak czy siak jest genialny i psychodeliczny.....jak lubię Edytowane 7 Marca 2019 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 https://youtu.be/UmFFTkjs-O0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Kyuss... Pan Homme nigdy nie zszedł poniżej przyzwoitego poziomu. Koncertowo załapałem się jedynie dwa razy na QOTSA. Mistrzostwo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 The Cure. U mnie to początki szkoły średniej. Słuchałem do czasu Desintegration (nawet mam jeszcze winyl). Ze 4 lata temu kupiłem japońskie wydanie Seventeen Seconds. Wciąż da się słuchać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi