Skocz do zawartości

JERKBAIT w RYTMIE dobrej MUZYKI

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Ulubione przynęty z mojego pudełka. Cięższa gramatura - wskazany round i jerkówka 4oz.: Pulled Apart By Horses - Get Off My Ghost Train, Royal Blood - Loose Change, Kyuss - Gardenia, Dozer - Rising, Vista Chino - Sweet Remain, Queens Of The Stone Age - Mexicola.

Edytowane przez Maciej W.

Znakomity jest ten dział dotyczący muzyki. I to nie ze względu na poziom muzycznych klipów, bo ponoć o gustach się nie dyskutuje [ja akurat uważam inaczej], ale dlatego , że  mnie jako człowiekowi związanego z muzyką emocjonalnie,  doskonale wskazuje od kogo można kupić sprzęt na giełdzie a od kogo nie warto nabywać nawet za bezcen ;) Taka myśl zrodziła się po wysłuchaniu niektórych prezentacji muzycznych totalnie rozczarowujących i zaskakujących od osób, od których spodziewałem się czegoś wartościowego również poza wędkarstwem, w myśl twierdzenia "pokaż mi czego słuchasz, a powiem ci kim jesteś" :) Oczywiście są tu i rzeczy wartościowe, ale część jest tak żenująca muzycznie, że wstyd się do nich przyznawać. :angry:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

"Człowieka Ducha" już się nie mogę doczekać :D :D

A tymczasem natrafiłem przypadkiem na takie "cuś".

Stylówa gościa może drażnić, ale kurde....flow, skillsów i punchy odmówić mu absolutnie nie można!

Biciwo też sztos!

Edytowane przez Kamil Z.

Refren siadł ;)

A teraz coś prosto z West Coast! :D

Czyli z czasów, jak byłem jeszcze czarny i grałem w kosza :D

https://www.youtube.com/watch?v=Tm3QrxRJVag

I chyba najlepszy z mixtape'ów ;)

Aaaaaaa.

I bym zapomniał!

Beatnuts! :D

Edytowane przez Kamil Z.

• 4 tygodnie później...