sw.RP Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Premiera pierwszego singla z nadchodzącej płyty Szada pt. "Człowiek Duch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Ulubione przynęty z mojego pudełka. Cięższa gramatura - wskazany round i jerkówka 4oz.: Pulled Apart By Horses - Get Off My Ghost Train, Royal Blood - Loose Change, Kyuss - Gardenia, Dozer - Rising, Vista Chino - Sweet Remain, Queens Of The Stone Age - Mexicola. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wczoraj oglądałem filmik o bassach na kanalgratisdotse i mieli kapitalny podkład muzyczny polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Znakomity jest ten dział dotyczący muzyki. I to nie ze względu na poziom muzycznych klipów, bo ponoć o gustach się nie dyskutuje [ja akurat uważam inaczej], ale dlatego , że mnie jako człowiekowi związanego z muzyką emocjonalnie, doskonale wskazuje od kogo można kupić sprzęt na giełdzie a od kogo nie warto nabywać nawet za bezcen Taka myśl zrodziła się po wysłuchaniu niektórych prezentacji muzycznych totalnie rozczarowujących i zaskakujących od osób, od których spodziewałem się czegoś wartościowego również poza wędkarstwem, w myśl twierdzenia "pokaż mi czego słuchasz, a powiem ci kim jesteś" Oczywiście są tu i rzeczy wartościowe, ale część jest tak żenująca muzycznie, że wstyd się do nich przyznawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 islandia.... Mało...trudno oddać to jakim Bóg obdarzył ją talentem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ufff.... ciary na plecach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ostatnio napotkałem na to: z nieznanych mi względów łzy mi poszły do oczu.... nie widzieć czemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 dzięki za te kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 i tyle... https://www.youtube.com/watch?v=Li6lWKTpZ8M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Mi nieźle wszedł w mózg ten kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To i ja wrzucę moją dzisiejszą nutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v1LZE7PT7PQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kEvE_04x-xI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Nieźle się zapowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) "Człowieka Ducha" już się nie mogę doczekać :D A tymczasem natrafiłem przypadkiem na takie "cuś".Stylówa gościa może drażnić, ale kurde....flow, skillsów i punchy odmówić mu absolutnie nie można!Biciwo też sztos! Edytowane 25 Maja 2016 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kamil posłuchaj tego! Hinol :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Refren siadł A teraz coś prosto z West Coast! Czyli z czasów, jak byłem jeszcze czarny i grałem w kosza https://www.youtube.com/watch?v=Tm3QrxRJVag I chyba najlepszy z mixtape'ów Aaaaaaa.I bym zapomniał!Beatnuts! Edytowane 25 Maja 2016 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 25 Maja 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 30 Maja 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 jak ja nienawidze HIP-HOPU ( bardziej niz gargamel smerfow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi