radmac5 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Pomimo, iż w języku naszych zachodnich sąsiadów nawet życzenia urodzinowe brzmią, jak rozkaz rozstrzelania ( )To trzeba im oddać, że taki Sido, czy Fler, już 10 lat temu nawijał na naprawdę dobrym poziomie I nieco później też Bity...sztos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) jak ja nienawidze HIP-HOPU ( bardziej niz gargamel smerfow ) Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Kill The Gringo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9QCSOkCRd78https://www.youtube.com/watch?v=RQzYsVSFiCA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ktoś jeszcze pamięta "Łowcę androidów"? Świetny, rewelacyjny wręcz kawałek. Taki Kraftwerk na sterydach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Łagodny cover klasyki punk, jeszcze niedawno bym się oburzył, a dziś proponuję do lekkich używek ;-) A tu oryginał z 1977, nr 1 na mojej top list. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptus Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Mam nadzieję, ze piszę we właściwym wątku, bo inaczej Admin zrobi na mnie złe oko Ale do rzeczy. Nasze wędkarskie wypady a co za tym idzie rejestrowane kamerami i filmami przygody, często gęsto potrzebują jakiegoś podkładu w postaci np. pasującej, bądź ulubionej muzyki. Lokowanie swoich filmów np. na You Tube jest obostrzone wymogiem licencji muzyki (ZAIKS). Pędzę więc z informacją, że jest alternatywa dla "zdobycia" myślę, ciekawych plików mp3.Tak się bowiem składa, że akurat jestem redaktorem Radia Niezależnych Artystów. Samo radio znajdziecie tu: http://e-stacja-rna.pl/ . Codziennie o godz. 20:00 gramy dla Was audycje live i właśnie wtedy szczególnie zapraszam wszystkich, bo wtedy najłatwiej spotkać się z twórcami muzyki na naszym radiowym chacie i uzgodnić, czy dany utwór można sobie pobrać za zupełną darmochę, a potem wkleić w klip uwieczniający hol wielkiego Bolenia, czy Szczupaka itp. Myślę że jedyną formą "zapłaty" będzie, co zresztą oczywiste, umieszczenie Nicka, bądź nazwiska autora a nie od rzeczy byłby również link do naszego radia . Co ja mówię "naszego" - Waszego radia. Radio jest amatorskie, jednak w swojej bazie posiada ogromną liczbę utworów i pewnie dałoby się coś tam dopasować i zamienić np. huk wiatru w słuchawce na muzykę w stylu, który lubicie. Zapraszam więc do: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie... to bardziej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gpa9VeYehig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) ..a tam jakies pitu, pitu.. Tu macie prawdziwą oldskoolową gangsterkę rodem z Creenshaw https://www.youtube.com/watch?v=j1hJVRflFmU Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez patu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Może już wcześniej wrzuciłem ale co tam....jedziemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Kogo zapytać jak nie wędkarzy melomanów ;-)Lata temu słyszałem kawałek w necie i nie cholery nie mogę znaleźć, a właśnie mi się przypałętał na język.Kawałek w klimacie hiphop/rap, taka monodeklamacja, instrumenty oszczędnie, jakieś plumkanie na klawiszach, wokal podrostka.Przekaz z pozycji zagorzałego grunciarza, refren "leszcze, leszcze, kiedy wejdą leszcze". W tekście historia jak to nocą na jezioro wypływają kłusownicy, w innym miejscu "nie chcę być jak ten spiningista" coś tam, coś tam "nad głową mi śwista', jeśli dobrze pamiętam :-DKojarzy ktoś? A żeby coś dołożyć do wątku to akurat słucham "Urodzin Oli Kordas" :-) https://youtu.be/Yb4B8XBHdGY?list=LL80kiabOQknqkR8UNj_LojQ&t=12332 Edytowane 2 Września 2016 przez Ferret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nad tym kawałkiem się zadumałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Przykro mi to powiedzieć ,ale słuchacie straszliwego szajsu koledzy ( z pewnymi wyjątkami oczywiście ).To jest oczywiście moją subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kazik jak zwykle w formie... A klip rewelacja Już nie mogę się doczekać kolejnej trasy Anplakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Walk on toes boy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Edytowane 21 Września 2016 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi