sw.RP Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTek Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Nad tym kawałkiem się zadumałem... Niestety ale poprzez ciekawość rozjechała mi się psychika...Ciekawi mnie target tego "zespołu" bo 17 milionów odsłon to już zagrożenie dla muzyki. Edytowane 23 Września 2016 przez KiTek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Niestety ale poprzez ciekawość rozjechała mi się psychika...Ciekawi mnie target tego "zespołu" bo 17 milionów odsłon to już zagrożenie dla muzyki. Jestem pewien,że wielu hejterów też tego słucha,choć nigdy się nie przyzna .A tu trochę inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Everybody's Fishin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A tutaj Cover zespołu który zagra za 3 dni w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 A tu przedpremierowy kawałek z płyty ,która ukaże się 4 listopada : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YQMQLclY2yQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 I kolejny : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vJyB9YcW_-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ktoś się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Dziś słucham tego...https://www.youtube.com/watch?v=tVLHU8Yio24 Edytowane 1 Listopada 2016 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 RE-WE-LA-CJA!!!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Miłośnikom muzyki elektronicznej polecę najlepszy w tym roku set panów Pavo, Tony i Jono: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zdecydowanie mało znane (choć to akurat dobrze ), ale warto posłuchać jeżeli lubicie odrobinę mocniej od Fila ... zachęcam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Leonard Cohen zmarł w wieku 82 lat http://wiadomosci.onet.pl/swiat/nie-zyje-leonard-cohen/l8nchy Niech spoczywam w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 niby nie mój klimat, ale jak się wkręciła w ucho tak się za mną ciągnie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 video jest bo jest ale reszta jak zawsze czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 video jest bo jest ale reszta jak zawsze czad Jeden z 3 znosnych z tej plyty. Reszta u mnie nie przechodzi. Ale z 3 numerami sie lubimy \m/To i tak znaczacy postep od Death Magnetic, ktorej nie slyszalem od...nie pamietam kiedy. Ale mysle, ze miesiac po premierze u mnie juz spoczela na polce i tam lezy od tamtej pory Inny smaczny z ostatniej Metki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 \m/ Zaproponuje kontyunowac dobra nute w tym klimacie innym numerem tych panow: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi