Guzu Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) powiało nostalgią..słuchajcie i oglądajcie ( albo odwrotnie-))https://www.youtube.com/watch?v=hlOhlY7EoEUTo był film, Tarantino przeszedł samego siebie. A tak swoją drogą, to z kobietą tak jest, że cie zahipnotyzuje i potem skołowaciały nie wiesz komu błyskotki kupować, jej czy rybom. Edytowane 24 Maja 2020 przez klosskuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 https://www.youtube.com/watch?v=54H3EUAzpVg To a propos Metallici.Rok 1982, 10 lat starszy kuzyn dostał pod opiekę 8 letni balast w mojej osobie, a miał wydarty jakimś cudem, w tajemnicy przed starymi, bilet na ich koncert w hali Wisły. Przemycił mnie tam z kumplami i to był mój pierwszy koncert w życiu. To był grom z jasnego nieba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 https://www.youtube.com/watch?v=54H3EUAzpVg To a propos Metallici.Rok 1982, 10 lat starszy kuzyn dostał pod opiekę 8 letni balast w mojej osobie, a miał wydarty jakimś cudem, w tajemnicy przed starymi, bilet na ich koncert w hali Wisły. Przemycił mnie tam z kumplami i to był mój pierwszy koncert w życiu. To był grom z jasnego nieba. Piekna historia, ale chyba na pewno to nie rok 1982 w Hali Wisly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nie widziałem nigdy zapisu tych koncertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nie widziałem nigdy zapisu tych koncertów.Bo mało kto je widział. Przypuszczam, że mogłeś być jedyny ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Bo mało kto je widział. Przypuszczam, że mogłeś być jedyny .Nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nie łapie.Jeżeli Hala Wisły jest gdzieś w Kalifornii to rzeczywiście mogliście być na tym koncercie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jeżeli Hala Wisły jest gdzieś w Kalifornii to rzeczywiście mogliście być na tym koncercie.82gi rok, to mógł być jeszcze koncert garażowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Sierpień 1982. Budgie w Polsce. Żałuję, nie byłem. Poszedłem lata później na koncert do Stodoły, ale to była porażka. Nie ten skład, nie to granie, nie ten klimat. Absencji na UFO też żałuję. Accept na Torwarze zaliczyłem w przeddzień pisemnej matury z polskiego. Koncert nie wpłynął ujemnie na formę następnego dnia. Nuciłem sobie pod nosem "Balls to the Wall"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Co ma wspólnego Budgie z Californią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W 1982r. Budgie miało 2 tygodniowe tourne po Polsce, w którym zagrało (sic) 16 koncertów w tym dwa w Hali Wisły, na pewno grali w Hali Ludowej we Wrocławiu bo jest na youtube zapis audio z tego koncertu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Dyskusja o związkach Metalliki z Budgie coraz bardziej mnie bawi. Nie piszę tego ze złośliwości, ale chyba wiem o co chodzi, a Wy się wzajemnie wpuszczacie w maliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ja od samego początku wiedziałem, że koledzy drwią ze mnie, bo nie wiedzą o co chodzi, czekałem aż sami dojdą do tego ale ich uprzedziłeś. Tak to jest jak się nie odsłucha tego co jest w linku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ja od samego początku wiedziałem, że koledzy drwią ze mnie, bo nie wiedzą o co chodzi, czekałem aż sami dojdą do tego ale ich uprzedziłeś. Tak to jest jak się nie odsłucha tego co jest w linku...Sprytnie poprowadzone, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Dawno nic tak porytego mi się nie trafiło. No, miłego słuchania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 "I never said I wanted to be God's discipleI'll never be the one to blindly follow..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Dead Pirates całkiem spoko. Trochę w klimacie Eels i The Claypool Lennon Delirium. No i teledysk. Łezka się zakręciła w oku wielbicielom bajek Disneya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Pokłosie znajomości Seana Lennona z gwiazdą pop: Edytowane 30 Maja 2020 przez Maciej W. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Fucked Up. Pierwszy kawałek z płyty "The Chemistry of Common Life". https://www.youtube.com/watch?v=GBmAOQN1dsg Edytowane 31 Maja 2020 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) ... znany jako Bezimienny, później jako Inspektor Callahan. Oszczędny w grze,posiadacz wielu innych talentów i umiejętności.Wczoraj na 9 z przodu wskoczył... ...gdyby nie został aktorem to by grał... … do wielu własnych filmów napisał muzykę… Ma już tyle lat i dalej może... kręcić filmy i nie tylko... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez bob74 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Bardzo lubię TFN i gorąco polecam całą sesję nowej płyty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Wczoraj była rocznica śmierci Roberta Brylewskiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Uwielbiam tę płytę ArmiiA najbardziej ten kawałek Dlatego nie dziwi, że lubię też ten kawałek Metallici Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Stałem dziś w korku i puściłem sobie wiekową płytę. Dalej brzmi świetnie. Stara miłość nie rdzewieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi