mav3rick Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Marko Hietala odchodzi z Nightwish... Dla mnie to już ich koniec. Jak Tarja opuściła zespół, już to nie było to... A bez Marko to w ogóle stracą swoje DNA... https://youtu.be/tL25rbnvM4o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 To kawałek, który zawsze nastraja mnie pozytywnie do życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 ten pan ewidentnie nie patrzy na deskę........czy tam gibsonowy gryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 ...aż miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) https://www.youtube.com...Gitarzysta przypomina mi śp. Adama Słodowego.https://www.youtube.com/watch?v=g_c4WKg1Sbs "Lepiej w knajpie pobalować, niż w chałupie wykorkować!" Edytowane 15 Stycznia 2021 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Mnie, młode lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Gitarzysta przypomina mi śp. Adama Słodowego. szukałem w pamięci.....a rozwiązanie takie oczywiste, dzięki Edytowane 15 Stycznia 2021 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Raczej śp. Adam Słodowy był podobny do tego pana, a nie odwrotnie. To Robert Fripp, założyciel i lider King Crimson. A jego żona Toyah ma już sześć dych na karku, stąd pewnie ma ciśnienie na reklamowanie swych atrybutów sprzed kilkudziesięciu lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 A to tzw niezapominajka - przeciwieństwo dźwiękówabsolutnieniedozapamiętania..https://www.youtube.com/watch?v=brAmlut4b6c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 szkoda tak zacnej gitary,na takie pitolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=YZknuq501XUstara zaloga BARRICADES,from TARNOBRZEG Edytowane 16 Stycznia 2021 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 My tu gadu gadu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 https://www.youtube.com/watch?v=z0aowMBLPPc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Oi Władcy Wschodu https://www.youtube.com/watch?v=dr9unB53beU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) jadłem dziś szarlotkę z rana.....mogę sobie wyobrazić, jak mdli, hahahaha, ale udało się.....a ten numer aż się prosi o wykonanie przy pełnej orkiestrze.....napisałem i od razu sprawdziłem, hahahahaha....może nie do końca o to chodzi Edytowane 18 Stycznia 2021 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 ...na dzisiejszy blue...New Order - Blue Monday (1983) - Original Music Video - HD - YouTube 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 ... tam rozmówki tu gadające głowy...Talking Heads - Once in a Lifetime (Official Video) - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 LITTLE BIG - GIVE ME YOUR MONEY (feat. TOMMY CASH) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przyjemniej czytać, ale posłuchać też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) ... uderz w stół, a... Pierwszy (rebeka) - YouTube'Bóm Wakacje w Rzymie Dziewiąty - YouTube Edytowane 23 Stycznia 2021 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Przy jazie dużo ludzi łowi. Czy jazzu ktoś słucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Przyjemniej czytać, ale posłuchać też Opole '73......tymczasem gdzieś na innej stronie globusa zaczęła się historia pewnej piosenki..... ....no a teraz to już tam tylko ruja i porubstwo, prawdziwe diable córki Edytowane 24 Stycznia 2021 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 40 lat minęło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi