Psil Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Ja widzę że troszkę w innej nucie gustuje niż główny nurt.Ogólnie można powiedzieć, że to staroć choć Bad Wolves nadali kawałkowi nowego brzmienia.Nikt jednak nie zastąpi Dolores. Polecam również oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 17.06. Igor Bancer ma stawić się w Witebsku by odbyć wyrok 1,5 roku pracy przymusowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 https://youtu.be/nbyextDGTtc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 W czerwcu 1991 ukazała się ta płyta. Jutro mają to grać podczas festiwalu "Rock na Bagnie". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Do kompletu. Reed i Rathke w rockowej grotesce.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) 3 lipca minelo 50 lat od smierci ostatniego poety Rock&Rollahttps://www.youtube.com/watch?v=D0gB7VuGf7g&ab_channel=EricDuda Edytowane 4 Lipca 2021 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 a może coś z mongolskiego rocka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 To już 4 lata bez Chestera...https://youtu.be/Tm8LGxTLtQk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Panowie pomocy To koncert Godsmack. I potem grają instrumentalnie różne utwory. I fragment od 1:03:05 do 1:04:30 jest mi znany, chodzi mi głowie, ale za "Chiny Ludowe" nie mogę sobie przypomnieć co to za kawałek. Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Odpal koncert w YT, następnie pod filmem rozwiń opis ... i jesteś w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Dzięki HaDe ! Słuchałem na telefonie przez słuchawki i nie patrzyłem na opisy... Mea culpa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 A w piątek, piąteczek, piątunio - odtrutka na łomot!https://www.youtube.com/watch?v=ubIq7WHB0Cc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Oryginalna muzyka z klipu powyżej bardziej mi "wchodzi". Taniec zaczyna się 2:40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Jeden z Panów ZZ (Dusty Hill) odszedł w wieku 72 lat... Edytowane 28 Lipca 2021 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 W wieku 46 lat odszedł znakomity drummer Joey Jordison. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Pozostając przy żywych, pozostając przy bębnach i pozostając przy dobrej muzyce. Bez zbędnych ruchów, bez zbędnych dźwięków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 czy ktoś pamięta glamrockowych wykonawców z czasów gdy nikt nie myślał ze wędki będą robione z włókna węglowego - królował bambus i rileh rex z NRD był bardzo pożądany A dla tych którzy uważają że to wykonanie jest zbyt mało rockowe metalowy cover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Cześć i chwała Bohaterom https://youtu.be/BmerZbDPXns 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 [ ] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 na koniec weekendu, cos w w klimacie wakacyjnym.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć i chwała Bohaterom Fascynuje mnie zjawisko popularności tego zespołu. Mniejsza o muzykę- jeden lubi to, a drugi śmo... Zafascynowany jestem czym innym. Ci uroczy, szwedzcy przebierańcy potrafią zagrać na imprezie patriotycznej w Polsce, później u Owsiaka, a następnie skoczyć za naszą zachodnią granicę i powzruszać miłośników wieprzowiny z kapustą rzewnymi pieśniami o żołnierskim obowiązku....czyli kaska się kręci, a bohaterom chwała. https://www.youtube.com/watch?v=7KHQx1TVZKc Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A teraz pozytywnie. 2 sierpnia 1944 roku 104 Kompania Syndykalistów (Zgrupowanie "Róg) zdobyła Pałac Krasińskich. Dlatego będzie piosenka anarchistyczna. Do tego francuska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Wzruszyłem się, oglądając te zmęczone oblicza. Szczególnie poruszyły mnie ujęcia ze zmanipulowanymi SS-manami. Merkel powinna bezzwłocznie odznaczyć artystów Krzyżami Żelaznymi z Tęczowymi Liśćmi Dębu. Wszak wspaniale wpisują się tym kawałkiem w narrację o narodzie łagodnych baranków, opętanych podstępnie przez garstkę szaleńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi