Gość Mysha Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Maciej najciekawsze jest to, że jest to tzw. " fanclip" i do tego wykonany przez polskiego miłośnika. A wyróżnieni zostali przez polskiego ministra obrony- kordzikami . Z mojej strony EOT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Co gra ten muzyk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) "Co gra ten muzyk?" here You go Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez border river 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Styx - come sail away 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Dziś wieczorem u mnie Primordial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Bardzo fajne granie. Naście lat temu kupiłem jakąś francuską gazetę ze składakiem CD. Dwie najfajniejsze kapele to był właśnie Primordial i grindowy Rotten Sound. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Styx - come sail awaydla mnie to nagranie Styxów jest najbardziej znane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Mysha Ja na Primordial trafiłem przypadkiem. Wokalista wystąpił gościnnie w jednym z utworów szwedzkiego Marduka, co wywołało moje zainteresowanie Primordial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Też kiedyś mieszkałem przy Goethestr. W innym mieście. Ale do berlińskiego domu Bowiego na Schonebergu miałem blisko. Sierpień 1977, wczasy w Bukowinie Tatrzańskiej. Takie inne, bo bez wędki. No i gruchnęło we wszystkich radiach i telewizjach. Zośka L., Marylka M., Natalka W., ta biała BM-ka. Szczęśliwiec. A on podobno czasem jeszcze wpada pospacerować po Graceland. Są w necie zdjęcia i filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 bardzo lubię czasami posłuchać Cohena np albo coś z jego ostatnich utworów lub może taki https://www.youtube.com/watch?v=D1EDKvXRKd0. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czwarta idzie Oi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 No to może teraz "legendado Maestro " Santana?. Prawdopodobnie jeden z najlepszych jego koncertów - "Live in Mexico " 1993. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) www.youtube.com/watch?v=bC8EmPA6H6g Edytowane 8 Września 2021 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 No Martin, niezła jest. A nie znałem jej wcześniej. Ostatnio nabrała trochę ciałka. Najbardziej podoba mi się w Cant Find My Way, z ojcem przygrywającym jej na gitarze (w Willie Dixon Foundation, Chicago). A ja zapodam taki coverek na ten dżdżysty dzionek. Z ćwiartką The Doors, Warrenem Haynesem i spółką wykonawców z różnych stron globusa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 https://youtu.be/mJrftgq6KKw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi