Skocz do zawartości

JERKBAIT w RYTMIE dobrej MUZYKI

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Niby żadna nowość, ale lepiej późno niż wcale. Niby żadna rewolucja w muzyce, ale frajdy ze słuchania masę. Niby zespół znany, ale jakoś go wcześniej omijałem. Intro gitarowe na miarę ikonicznych klasyków. Potem kawał rockowego mięcha. Ten, kto przegapi ostatnie cztery minuty, może żałować.

Na pewno w październiku pobiegnę do Stodoły. Edytowane przez Maciej W.
  • Like 3

Bo na gitarze to trzeba umieć grać. Ponad pół wieku temu to bolerko zadedykował Jeffowi Jimmy Page (też w kij nie dmuchał, wiadomo). Klękajcie Claptony i Gilmoury. Beck jest No 1. Szczęście, że nie zapisał się do Stonesów, kiedy odszedł Brian Jones. Historia pokazała, że nie był im potrzebny aż tak dobry gość. 

PS: Rafalski -  :angry:, mam coś jeszcze do tego dodać? 

Edytowane przez jachu
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Conspiranoia pojawiła się kilka tygodni temu, kilka dni temu Zelensky z Bastard jazz. A dzisiaj następny utwór

Czy można grać lepiej? Swoją droga jak ktoś chce zobaczyć trzech geniuszy na jednej scenie to we wrześniu będą w Pl.

https://youtu.be/3r3NzOlDk3Q

No to Claypool pojechał progresywnym rockiem.

• 2 tygodnie później...

Już od samego patrzenia na te viagrowe kaszaloty mdli. :)  Dla przeciwwagi  postpunkowe dziewczyny, na które patrzy się z przyjemnością. Ilu w nich się kiedyś kochało. Właściwie zastanawiałem się, czy nie powinny trafić do wątku o pięknych widokach. ;)​  

• Like 1

Pewnie bylo, ale sie podziele. Jak uslyszalem pierwszy wokal mysle woooooow. Za to drugi, aaaa posluchajcie sami

https://youtu.be/5r3B7yz6J68

Ta nutka zrobila mi dzis dzien

Słyszałem w radiu ale inaczej zupełnie wyobrażałem sobie wokalistów :) A to takie szczawie, mogą przynieść sporo dobrej muzyki :)