sacha Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Gdzieś Ty tą burze znalazł ? W Warszawie na Bródnie sucho , chyba że coś przespałem .No to ja na Kamionku przy otwartych oknach też bym przespał? W tej chwili jest na Podlasiu, może grzyby będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Grzyby były ostatni tydzień w okolicach Olsztyna, bo zeszły weekend był burzowo deszczowy i wysypalo. Ale niestety już się kończy bo nie pada. Co do Połęcka, to faktycznie stan 40 cm, ale na słupku pomiarowym (samej wody jest trochę więcej w korycie) . Byłem niedawno i za chwilę woda tylko we wspomnianym korycie zostanie. Normalny stan na słupku w Połęcku z tego co pamiętam wynosi 203 cm.Łynę w Olsztynie natomiast raportują jako stan podwyższony. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Niestety front burzowy przemieścil się ale wody w zbiornikach nie przybyło, u mnie tylko zrosiło. Może za tydzień będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Na Śląsku też słabo z wodą, wczoraj były jakieś lokalne burze i opady, ale to kropla w morzu potrzeb. Odra bardzo niska, mniejsze siurki podobnie. Niestety odsłonięte łachy kuszą "plażowiczów", którzy zostawiają po sobie masę śmieci, wczoraj z jednego m-ca nazbierałem 60 l worek puszek po piwie, jednorazowych grilli i butelek PET. Nie ogarniam jak można być takim zayebistym i bezmyślnym leniem żeby robić taki syf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Na pomorzu podobnie :/ Wisła na odcinku ujściowym prawie stoi w miejscu, lekko płynie tylko na przewężeniach :/ Wody ewidentnie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Że względu na stan wód i w dbałości zapewnienie elektryczności mają spuszczac wodę z rożnowa i czorsztyna. .. tak mówi pani premier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Solina, a z każdym dniem ubywa kolejnych cmhttp://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150731/TURYSTYKA02/150739916§ioncat=photostory3A wode maja spuszczać z wszystkich górskich zbiorników.Podobno nie ma czym chłodzić elektrowni w Połańcu i Kozienicach bo stan Wisły jest za niski.I już te 2 elektrownie wprowadzają ograniczenia w dostawie prądu do przedsiebiorstw. Od 12 do 17 codziennie chyba - aż do konca upałów i opadów - tj podobno przez kolejne 10-14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Szkoda, że Pan prezes może tylko apelować a nie nakazać.... http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/118903/60/apel_do_jednostek_organizacyjnych_polskiego_zwiazku_wedkarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Się "Prezes" troszczy o ryby...Chyba się boi,że wędkarze wyłowią i zabraknie dla jego rybaków i smażalni.Panie Prezesie,największą przyczyną "usypiania" ryb są siaty rybackie i kłusownicze, nie tylko w lecie(przy niskim poziomie wody)a już od zejścia lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Żywieckie: http://wiadomosci.onet.pl/slask/jezioro-zywieckie-jak-pustynia-lodzie-osiadly-na-spekanym-dnie/0yj80l Dzisiaj podobno ma padać w mazowieckim.Nad Jankami stoją chmury ale ani kropelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W Krakowie pada.Kieruje się w stronę dorzecza "mojego" łowiska.NARESZCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W Gliwicach właśnie skończyło padać. Wątpię czy rzeki podniosą się więcej niż o 1 cm Co spadło to wsiąknie o ile w ogóle spadnie na glebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W Żywcu też pada. . . ale żeby coś się zmieniło w stanie rzek i samego jeziora , to deszcz musiałby chyba padać tydzień . Nie wspominając o wysuszonej na pieprz ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tylko dziś miało padać, według większości prognoz.. tak to znów 25-30c.Jutro wybieram się w te pustynne rejony... Zatęskniło mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tylko dziś miało padać, według większości prognoz.. tak to znów 25-30c.Jutro wybieram się w te pustynne rejony... Zatęskniło mi się.."Ciągnie wilka do lasu " . Ostatnio tylko drobne okonki i obłąkane jazie, biorące na wahadło dają się mi przechytrzyć na pustyni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 "Ciągnie wilka do lasu " . Ostatnio tylko drobne okonki i obłąkane jazie, biorące na wahadło dają się mi przechytrzyć na pustyni .Ostatnio jak byłem, okonie dość fajnie współpracowały, już miałem myśli żeby zabrać wklejkę następnym razem ale pomyślałem ze jak się nastawie.. to pewnie znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ostatnio jak byłem, okonie dość fajnie współpracowały, już miałem myśli żeby zabrać wklejkę następnym razem ale pomyślałem ze jak się nastawie.. to pewnie znikną Okoniki w tej zupie dają się jeszcze łowić. Myślę że jak byś się uparł, to może bolka przechytrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Znalezione pare lat temu w okolicy Zamoscia bajorko srodlesne wyschlo do zera....tzn gole dno. Szkoda, fajna zabawa z ponadkilowymi japoncami tam byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja sie moge z Wami chlopaki podzielic tym deszczem, w Londynie leje non stop... Normalnie pogoda jak w pazdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Deszcz!! Właśnie w Warszawie pada deszcz!!! i to całkiem całkiem....niech pada jak najdłużej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Właśnie w Lublinie zaczyna padac-werszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Deszcz!! Właśnie w Warszawie pada deszcz!!! i to całkiem całkiem....niech pada jak najdłużej.....Najlepiej całą noc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W Rzeszowie tylko pokropiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Właśnie patrzę na radary na pogodynce i niestety szansy na całonocne opady nie ma. Za godzinę, dwie przestanie padać, ale dobre i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Faktycznie, pada juz kilka godzin w Jankach. Ale ulewą tego nazwać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi