godski Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wybieram się tam pewnie w niedzielę aby zażyć kapieli z rodzinką. Czysta woda w przeciwieństwie do typowych zalewów .Czy w tym jeziorze występuje sielawa? Zabrałbym ponton i potrolował trochę.Jest tam strefa ciszy a to mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Czy sielawa jest to nie mam pojęcia, ale jest głęboko miejscami nawet dosyć bardzo, a ponton zawsze warto zabrać. Poza tym w takiej trochę "dalszej" okolicy czyste jest jezioro Skrzyneckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przygotuj się na płatną plażę. Jezioro ciekawe ale kiepsko z dojazdem nad samą wodę. W okolicy masz jezioro Lucieńskie i tam właśnie polecałbym wybrać się na rybki. Jeziorko równie rybne a chociaż z dojazdem nie ma problemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przygotuj się na płatną plażę. Jezioro ciekawe ale kiepsko z dojazdem nad samą wodę. W okolicy masz jezioro Lucieńskie i tam właśnie polecałbym wybrać się na rybki. Jeziorko równie rybne a chociaż z dojazdem nie ma problemu!!!O tej plaży to wiem. Tylko gdzie ona jest? Pontonu tam nie zwoduję? To ośrodek "Pod Lipami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jestem tam praktycznie co roku (urlop rodzinny), ale z łodzi rzadko tam lowie Sielawa- nigdy nie słyszałemParę lat temu było mnóstwo okonii i trochę szczupakowW tym roku słyszałem od lokalnych ze jezioro niedawno było przeczesane sieciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Trzy lata temu spędziłem tydzień nad Białym. Wyniki - słabiutko. Trochę okonków na spina, mały białoryb na spławik/grunt. Może uznałbym to za normę na nowym miejscu, gdyby nie fakt, że miejscowi wyjadacze mieli wyniki gorsze niż ja, a moje płotki uznawane były za całkiem ładne . Z dojazdem nad wodę faktycznie kicha - prawie całe jezioro ogrodzone lub prywatne posesje. Woda niby czysta, ale nie jakoś wyjątkowo - widziałem bardziej przejrzyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi