Kuba Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jak w temacie. Taki co to i zapieczona srube z rozwalonym lbem usunie, i ewentualnie przegwintuje pozostaly po niej otwór. Lokalizacja bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 namiary ci dam ale czy się podejmie to nie wiem na forum zachwalany uratował ostatnio moje dwa młynki 600156166 Józef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Już się z nim umówiłem, serdeczne dzięki. Temat póki co zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Na forum wcwi funkcjonuje niejaki Pan Tomasz Szczepanik (Zorro), któremu to udało się kilka kołowrotków rozkręcić, zakonserwować i skręcić z sukcesem. Tak przynajmniej wynika z informacji na forum - reklamacji nie było. Być może jest to również kontakt wart sprawdzenia. Osobiście nie korzystałem z usług, lecz myślę że można by powierzyć mu swój skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zadzwoń do pana Leśniaka.Super fachowiec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Epilog.Wczoraj dostałem młynek - jakby prosto z fabryki Sumy muszą się powoli zaczynac bać.Serdeczne dzięki za rekomendację. Już ślę następnego do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Przewiercil czy odkrecil? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Odkrecil, wyobraz sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 k... jego mac... A ktory z was to tak r...ał? I po kiego bylo to po nocy robic? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Po nocy bo taka byla wola Don Wlasciciela:) ja rypalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 No to kilka maksym, przewodniczek zywota mozna z tego wyprowadzic :- nie rypac po nocy- olac to co trzeba olac- robic dobrze Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Nawierca się to, co zostało po srubie, delikatnie, małym wiertelkiem, wiertarka zrobiona z małego silnika elektrycznego, a następnie w tak powstały otwór wkręca się srubie z lewym gwintem i po dokreceniu tejże właściwa sruba zaczyna się wykrecac, a jej gwint zostaje nienaruszony. Trochę cierpliwości i wprawy, nie mniej jednak doceniam, bo to niewdzieczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Juz trzeci mlynek zostal zreperowany, po ingerencji innych pseudofachowców, jest swietnie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Też mogę polecić p. Leśniaka właśnie przyszedł reanimowany GTM 1000. Wszystko chodzi jak w nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 a tak z ciekawości jak kształtują się ceny przy takiej naprawie ? bo to chyba ważne, nigdy nie oddałem kołowrotka do takiej naprawy bo próbowałem sam wszystko zrobić z tym ze mam jedna taka rodzynkę a mianowicie pinnacle deadbolt limited dtf 35 , którego za cholerę nie mogę zrobić, próbowałem przesmarowywać ale nic to nie daje i dalej kreci się z oporem lekkim. I właśnie dlatego chciałbym dowiedzieć się ile kosztują naprawy żeby nie wydawać dajmy na to 150zl dzięki którym mógłbym już kupić nowy kołowrotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zadzwoń do p. Leśniaka odpowie Ci przez telefon. Drogo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi