SPIDERLING84 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Chcę z rodziną pojechać nad wspomniane jezioro. Może jest tutaj ktoś, kto podpowie coś w sprawie noclegu? Urlop planuję od niedzieli lub poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Generalnie do wyboru masz 3 miejscowości usytuowane nad samą wodą Skorochów , Głębinów i Wójcice.Jeżeli chodzi o noclegi proponuje Głębinów , sporo agroturystyki jakieś małę ośrodki z domkami nad zatokami , co do samych noclegów trzeba szukac w internecie i dzwonić , ofert jest sporo tylko wiadomo sezon w pełni to trzeba utrafić...a z drugiej strony każdy w czym innym gustuje jeżeli chodzi o standard podeśle ci kilka adresów na priva to może zaoszczędzisz czasu na szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Wielkie dzięki za linki oraz rady. Obdzwoniłem. Pozdrawiam Edit. Byłem, wszystko kwitnie. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi