slawek_2348 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 co się tam dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 nie kumam. Może napisz jasno o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chodzi mi o zmiany (personalne na stanicy) które tam zaszły, Po prostu zwykła ludzka ciekawośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (22) 782 25 62....tak trudno Ci zadzwonić i pogadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nic się nie dzieje. Stoją sobie na wodzie dwie łódki, a reszta czeka na majówkę. Jureczek siedzi na barce i łowi na koszyczki. W wodzie też się niewiele dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No i popieprzyłem :blush:Chodziło mi o czwórkę. W trzynastce tydzień temu powitała nas (nie)miła pani i odmówiła wydania łódki twierdząc, że sezon się jeszcze nie zaczął. A kilka Crescentów stało na wodzie, więc nie wiem, o co chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi