PePe. Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Pytanie do kolegów, chciałbym się wybrac na tydzien z końcem sierpnia nad San, ale który rejon wybrac żeby cos pospinningowac ?potrzebuję ciszy i spokoju, ryb w rzece (najlepiej brzan) mogą byc też grzyby i dobre jedzenie za cenne wskazówki wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Sugeruję kierunek od Przemyśla w górę, w dziale brzany są zdjęcie kolegi, który łowi je w tej okolicy. Ja natomiast byłem tydzień temu w ok. Dubiecka i również mogę polecić tamten odcinek. Wybrałem się w "cemno", na jeden dzień i złowiłem min. dwie brzany ok. 60 cm. W Dubiecku, nad rzeką jest jakiś ośrodek, którym zarządza kościół, może wynajmują pokoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 O tej porze roku ciężko o spokój nad wodą,kajaki, pontony, familie całe :-) Mieszkam w Przemyślu i jak chcę pospinningować to wybieram San powyżej miasta. Okolice Dubiecka, Wybrzeże, Słonne. Jest kleń, brzana, teafia się pstrąg, boleń. Jeżeli kolegę interesują bardziej pstrągi to polecam San w okolicach Leska gdzie również można trafić brzanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2015 przez Tomek O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi