dawek1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, ma ktoś może jakieś ciekawe miejscówki na rybki w okolicach Kartuz Żukowa? Mogą być jakieś rzeczki pstrągowe ewentualnie jakieś miejsca na sandacza szczupłego czy okonia.Tak naprawdę cokolwiek żeby tylko połowić. Jestem u szwagierki, będę miał tylko jeden dzień żeby gdzieś wyskoczyć, więc chciałbym pójść w jakieś sprawdzone miejsce. Z góry dzięki za podpowiedzi. Ewentualnie gdzie najlepiej podjechać na wisłę w jakiej miejscowości można zostawić spokojnie samochód? Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez dawek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jeśli chodzi o spinning to nie pomogę. Ale koło Żukowa bodajże w Borowie jest jezioro Karlinieckie. Byłem tam kilka razy ze spławikiem i jest tam piękna płoć. Złowiłem kilka 30+ w tym największą 38cm. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Chyba Karlikowskie Biala ryba moze i tak ale drapieżnik średnio. Za drapieżnikiem polecam jezioro w Kolbudach, jednak kawałek trzeba przejechać. W samym Żukowie pstrągi na Raduni (warto sprawdzić które odcinki są górskie, a które nizinne). Nad Wisle (Kiezmark) będziesz miał ok 60km, wiec nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Polecam Radunię, warto poszukać kropkowańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ktos byl ostatnio i poleca jakas miejscowke na okonie ? Moze ktos byl nad Karlikowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi