grayo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam. Panuje z kolega wiosenny wypad nad odrę zapolować glownie na bolki ale i inne drapiezniki. W jakie rejony najlepiej uderzyć? Interesuja nas glowki opaski itp i oczywiście spora populacja bolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 wiosenny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Tak. Niby do wiosny daleko ale zleci z mgnieniu oka. Może jak czas pozwoli to i jeszcze tej jesieni uderzymy, tak wiec chce powoli zebrac troche info co gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie wiem Kamil czy mi się uda tej jesieni ,ale na wiosną na pewno odwiedzimy Odrę. Tak jak Kamil pisał wyżej mógłby ktoś polecić jakieś dobre rejony pod względem bolka(jestesmy z Podlaskiego więc kawałek jest)? oraz jakiś nocleg (agroturystyka itp.)Będzie to nasz pierwszy wypad nad ta rzekę i każde info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 http://mapa.targeo.pl/Urad,24,14.7108348,52.2458200?l=070a379d9eab3bf7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzieki Waldek za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Trafimy i bez mapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) http://nadodra.plhttps://www.facebook.com/pages/Rybaczówka-nad-Odrą/1450087671903498?fref=ts Nad samiusieńką Odrą populacja bolesława dość spora W razie czego pływadełko się i znajdzie Witam. Panuje z kolega wiosenny wypad nad odrę zapolować glownie na bolki ale i inne drapiezniki. W jakie rejony najlepiej uderzyć? Interesuja nas glowki opaski itp i oczywiście spora populacja bolka:)Raczej wiosną ''innych'' drapieżników się nie łowi oprócz bolka no chyba że mowa o okuniach Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Raczej wiosną ''innych'' drapieżników się nie łowi oprócz bolka no chyba że mowa o okuniach chyba że jest to późna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 @ Karol Krause, dzięki za link do Rybaczówki nad Odrą, właśnie rozglądałem się za taką miejscówką. Byłeś tam może gościem i możesz napisać kilka słów recenzji ? Z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 @Woytec warunki raczej skromne , miejsce nastawione głównie na kajakarzy i osoby korzystające z uroków rzeki Można zjeść posiłek na miejscu , trunków regionalnych również nie brakuje Do Rybaczówki mam 3 kilometry z domu więc miejsce znam doskonale często kręce się po rzece w tych okolicach Do wody masz 25 metrów - zatoka na stałe połączona z Odrą i dalej 50 metrów od drzwi główne koryto Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dzieki Karol za info spędziłem swoje dzieciństwo łowiąc rybki w tych rejonach trzeba mi odzwiedzic to miejsce po 25latkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Moje rewiry @Mirko zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Kiedys byly i moje smarkate lata mieszkałem w Glogowie przyjemnie powspominać poczatki i uroki tamtejszej oderki . Widzę ze z wiekiem czlek lubi wracać do przeszłości chyba czas na splyw w stronę Glogowa jesli woda w oderce pozwoli . Dzieki Karolu za zaproszenie i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Karol, sprawdziłem ofertę Rybaczówki, niestety nie oferują noclegów. Mógłbyś polecić coś w okolicy ? Interesowałby mnie taki ośrodek żebym mógł zabrać moją ładniejszą połowę, ona plażing smażing z książką, a ja wiadomo Możemy przy okazji zrobić mikro zlot jb.pl Będę wdzięczny za ewentualne inne sugestie dotyczące podobnych ośrodków blisko Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Karol jakbys właśnie mógł napisać czy w okolicy byłby jakiś nocleg jakaś agroturystyka itp. byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Z agroturystyką nie ma szału a w zasadzie nie ma nic godnego zaproponowania Pozostaje nocleg w Głogowie ( hotel Qubus lub Interferie ) ale to raptem od Rybaczówki 8 km , lub łowienie na miejskim odcinku rzeki Odry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 My Karol nie jesteśmy zbyt wymagający co do noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Możemy się kimnąć nawet w aucie tyle żeby bylo bezpiecznie, np u kogos na prywatnym terenie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 My Karol nie jesteśmy zbyt wymagający co do noclegu Namioty wchodzą w rachubę?Jeśli tak, to rzeka od ujścia Nysy, po Słubice może być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Możemy się kimnąć nawet w aucie tyle żeby bylo bezpiecznie, np u kogos na prywatnym terenie itpSą takie dzikie miejscówki, że spokojnie można spać w aucie, co nie raz praktykowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Okolica spokojna. Miejsca na auto czy na biwak pod namiotem fullll....Komarów w tym roku zero !!!Tak więc jak najbardziej można przebywać w zasadzie nad samą wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 dobrze wiedzieć może uda się wypad jeszcze tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Pogadajcie z http://jerkbait.pl/user/46139-tornado/ .Ma znajomka w Lubiążu, z działeczką nad samą wodą. Piękna okolica i bywa rybodajna.Może da Wam namiary? Jest gdzie łupinę spuścić na wodę i namiocik rozstawić.A i okolica dość ciekawa. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Potwierdzam słowa Waldka @Popera , mega teren nad samą wodą Szukajcie kontaktu do właściciela - pan Marian SzpakDostarczy Was w każdy zakątek rzeki , w ubiegłym roku mieliśmy tą niewątpliwą przyjemność gościć u niego na zawodach towarzyskich. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi