godski Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Rozmiar 2500, przelozenie bliskie 5/1, lekka konstrukcja...to nie ma nic wspolnego z kolowrotkiem boleniowym Po sezonie szybkiego boleniowania siadzie i Twin Power tej wielkosci. Pisalem juz wczesniej - szczupak, sandacz, bolen potrzebuja wspolczesnych Shimano 4000 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 małe sprostowanie woblerek miał 5cm i dużego oporu w wodzie nie stawia, na zestawie boleniowym nawet go nie czuć, zastanawiam się co będzie jak do rarka 4000 doczepie boleniowego sterowca 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nic nie bedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 to żeś pan serwis przeprowadził pierwsza klasa.ciekawe co by powiedzieli przy naprawie gwarancyjnej spece z siemano. kilometrów przejechałem, po przesmarowaniu (w moim wykonaniu) pozytywnie oceniam tą czynność, A co do serwisantów shimano to ..... troszkę boli mnie ich serwis w portfelu Pozdrawiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek575 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzień dobry, Czy posiada ktoś korbkę do sprzedania od rarenium 2500 fb albo wie ktoś gdzie taką kupić,ewentualnie jaką można zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzień dobry, Czy posiada ktoś korbkę do sprzedania od rarenium 2500 fb albo wie ktoś gdzie taką kupić,ewentualnie jaką można zastąpić?Zapytaj Mefissto, może pomoże : http://jerkbait.pl/user/46480-mefistofishing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzień dobry, Czy posiada ktoś korbkę do sprzedania od rarenium 2500 fb albo wie ktoś gdzie taką kupić,ewentualnie jaką można zastąpić?Zadzwoń do sklepu Raven w Warszawie lub zapytaj na forum w ich wątku.Mają jedną sztukę na stanie. Myślę, że zrobią dobrą cenę bo im zalega. Klient zamówił i się rozmyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie gdzie można kupić taką zatyczkę do rarka fb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zagubiłeś w ferworze walki z rybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No gdzieś sobie leży nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przy swoim też bym zgubił, ale przez przypadek złapałem i dokręciłem. Dość sporo się poluzowała. Na giełdzie widziałem parę razy body, więc może jakaś dobra dusza się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja dokładnie taką samą cześć zamawiałem u kolegi Mefisto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Po ile ta zatyczka do rarka 2500 chodzi ?Już 2 szt zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dostałem dzisiaj info z raven fishing że rarek GB jest wycofany z produkcji z powodu problemów jakie z nim były, wie ktoś coś na ten temat więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Za malo sztuk sie psulo? Bo jesli z powodow narzekan i marudzen wedkarzy, to zara wycofaja takze najnowsze TP, V oraz oczywista Stelle ???? Edytowane 5 Października 2016 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 nie piszcie głupot bo szkoda tego czytać ...RARENIUM zostało wycofane z produkcji bo zastąpił je STRADIC Ci4+ wersja 2016 ( nigdzie nie spotkałem sie póki co z informacją, że rarek ma być w nowej budzie 2017 ), każdy młynek Shimano jest produkowany 3-4 lata max tak samo jak i w Daiwie, wycofywanie z powodu usterek mogę skwitować salwą śmiechu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 wycofali serię GB z tego co doczytałem-której wogóle nie było ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) katalog !!!https://issuu.com/shimanoeuropefishing/docs/shimano2017_new_products_issuu_germ?e=13776255/39061404 Tak nawiasem mówiąc co do jakości shimano wg. mnie z masowej produkcji zostawiają pozostałych w tyle pod względem jakości i pracy.Jeśli ktoś szuka kołowrotka na 15 lat to powątpiewam że znajdzie taki...Niestety to nie są lata 90" kiedy jakość była na pierwszym planie...Nie twierdze że teraźniejsze kołowrotki ze stajni shimano są złe jakościowo ale na pewno nie jest już to co było.Z drugiej strony na co wy liczycie że producent zrobi w obecnych czasach długowieczny młynek który będzie kręcił latami a produkcja mu stanie w bezruchu? Teraz produkuje kompromis i nie oszukujmy się ma się psuć żeby był popyt... Jak nie stać na nowy kręć zajechanym ząbkującym... Edytowane 8 Października 2016 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Panowie do Rarenium 3000FB podejdzie szpulka od Biomastera 2500FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Tak. Nie podejdzie do wersji rarka FA Edytowane 14 Grudnia 2018 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Podejdzie też szpulka od stradica Ci4+ fa i sustaina fg... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jeszcze jedno pytanie, z TWIN POWER 3000SFC będzie pasować do Rarenium 3000SFC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Czy może ktoś porównać rozmiarowo Shimano rarenium 4000 fb oraz Shimano Twin power c3000? Waga jest praktycznie taka sama, ale czy moc tych kołowrotków też będzie podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 TP będzie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi