Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbaitowa Belona 2010

mifek

Pytanie

Pomysł nie jest nowy i w zasadzie zrodził się sam kilka miesięcy temu. Jako, że łowienie w morzu zdobywa coraz szerszą rzeszę zwolenników, a my jako Portal zawsze chętnie popieramy takie koncepcje postanowiliśmy zrobić rozeznanie co do zapotrzebowania, a w zasadzie wstępnej listy chętnych na jerkbaitowe spotkanie nad zachodnią częścią naszego pomorza. w grę wchodzą wszytkie chwyty dozwolone z zakresu przynęt sztucznych. mucha, spinning, casting, spirolino. przez dzien dwa chciałbym zorientować się jak wygląda ew lista chętnych aby też wiedzieć na ile miejsc noclegowych musielibyśmy rezerwować kwatery.

ogółnie belony długo u nas przy brzegu nie są więc najrozsądniejszym terminem ze względu na nieco opóźnioną wiosne wydaje sie być koniec maja 28-30. ponieważ czasu jest na prawdę niewiele prosze o przemyslane pomysly oraz poważne propozycje. koszta imprezy na pewno nie będa wygórowane i powinny się mieścić gdzies w przedziale 150-200 za dwa noclegi, pozwolenie na trzy dni lowienia oraz niepowtarzalną atmosfere, której jak wiemy kupić się nie da a której po prostu trzeba doświadczyć aby wiedzieć o czym mowa.

na razie nieco wolnych pomysłów, a wraz z klarowaniem się co niektórych przejdziemy od razu do konkretów.

ZAPRASZAM

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Super że będziesz.

Ale nie martw się - opatrzność czuwa - na Rabie dzisiaj poszła woda kosmiczna - wymiata po krzakach na brzegu i nawet wejść się nie da, nasza impreza odwołana...

Cześć Kuba może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Miejmy nadzieje, że ryby i pogoda za tydzień dopiszą.

• 0

miałem dziś fajną wycieczkę :D od 3 w nocy w trasie nad wybrzeże po to aby dostać falą typu kostka - czoło piachem z plaży i mega zacinającym deszczem prosto w twarz było tak ciepło, że sobie założyłem czapkę co by mi się aby głowa nie przegrzała od słońca ryb nie widziałem a jakiś koleś od nordic walking powiedział mi, że będzie lipa bo nawet smażalnie zamknięte zawsze jak jadę na ryby to pogoda siada ale żeby mewy latały na wstecznym to już lekka przegina, zastany stan pogody zwaliliśmy jednogłośnie na wybuch wulkanu Ejakahadbadama na Islandii i po godzinie nierównej walki odpuściliśmy temat........

• 0

@szpiegu, oczywiscie zlot jest zlotem i spotkanie z uczestnikami jest rownie wazne, ale jesli moje lowienie ma wygladac tak Twoje w miniony weekend to naprawde wole poplywac za okoniem nad jakims jeziorkiem niz stac po kolana i dostac fala w twarz . A belony nie zajac :mellow: A tak na powaznie to jesli pogoda w tym roku nie pozwoli to trudno, bez cisnienia, odbije sie za rok. Jak to sie mowi nic na sile :D. Pozdrawiam, Zulus.

• 0

To fakt, masz racje, spotkania w jerbaitowym gronie sa niepowtarzalne :mellow:. W kazdym badz razie czy pojade czy nie to bede blisko bo jesli pogoda nie ustapi to pojawiam sie w szczecinie na od piatku do niedzieli... Juwenalia czas zaczac :lol: . Zobaczymy co natura na ten weekend zafunduje i trzeba bedzie zdecydowac gdzie wyruszyc :D