bartek19176 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dziś moje małe dziecko zrzucilo telewizor. W związku z tym chcialem poprosić o opinię osobę obytą w temacie. Po wlączeniu telewizora obraz byl normalnie, lecz po czasie pojawily się kolory czerwony niebieski zielony bialy czarny i tak na przemian. Z tym, że głos jest normalnie. Pytanie czy trzeba oddawać na serwis??? Czy to jest jakiś tryb, który można wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Bartek, na taki problem ten fachowiec będzie najlepszy - LINK Wiem z doświadczenia bo podczas przeprowadzki mój tv też zaliczył glebę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Udaj się do servisu. Na pewno "burzowe" telewizory są nie do zrobienia a wszystkie inne w miarę możliwości są naprawiane Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Małe dziecko, jeszcze nie przeprogramowane przez media wie, że tv to nic dobrego. Zaufaj intuicji swojej latorośli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Bartek sorry ale ten tv to plasma , led oled czy kineskopowiec? Jak można doradzać coś komuś nie wiedząc z czym ma się doczynienia. Bez obrazy Woytec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Bartek sorry ale ten tv to plasma , led oled czy kineskopowiec? Jak można doradzać coś komuś nie wiedząc z czym ma się doczynienia. Bez obrazy Woytec.Masz racje , przepraszam ze nie uwagę. Telewizor to ledówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi