Skocz do zawartości

Pomorskie - wspólne wędkowanie ;)

witus

Rekomendowane odpowiedzi

a czy ktoś jest chetny na wypad nad lupawe?

Kurde :-). Mieszkałem w Olsztynie to przyjeżdżaĺem na ryby tutaj - 180 km. Teraz mieszkam tutaj i znowu mnie ciągnie w lewo :-). Tym sposobem chyba od razu do Szczecina się wyprowadzę :-).

Ja na razie odpuszczę - nie znam tu prawie nic, więc mam co robić :-)

Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma....

Co do sklepów w Gdyni - no cóż - nie czuję się usatysfakcjonowany - to na czym się opieram, prawie tu nie występuje.

Zatem zostaje Centrum w Gdańsku i net. 

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Dano-G

Michał rzuca kalumnie  :lol:

Kilka kolorów przynęt mi "wyszło" na ostatnich rybach i trzeba zapasy uzupełnić. Wraz z nimi poszły w niepamięć krętliki (a jestem wybredny) i agrafki (też jestem wybredny)

Nie uznaję Kamatsu i szukam z wysokiej półki, a że rozmiarówka mała potrzebna, to szukam  :D

Znowu internet wzywa.

Nie skręcając z tematu, bo przecież to o wspólnym wędkowaniu ma być - jutro znowu gdzieś lecę z rana. Jak ktoś ma czas (ja chwilowo bezrobotny - mam nadzieję, że chwilowo) to zapraszam.

Jak ktoś będzię chętny jechać na kaszuby to dajcie znać :) ja się też piszę bo w tych okolicach mieszkam. Ale u nas to jedynie okoń,szczypak . Tylko jedno jezioro ze sandaczem znam , ale nie próbowałem nigdy.

Edytowane przez radekc1991

Masz na myśli kopieńce w okolicach bytowa? Mój kumpel złowił tam 2 piękne garby przy mnie, 44 i 42cm oba na mepsika aglie 2 srebrną. Słyszałem że co roku padają tam tej wielkości ryby i łowią je bytowiacy na obrotówki :)

Myślę o jeziorku w bytowie :-)

Co do kopieńca to jest to dobra woda ! Moj kolega na białe kopyto w ubiegłym sezonie 4 razy przekroczył 40cm :-) zakonczyl na 46. Ale tylko 5 dni mial kontakty z okoniami, potem sie rozplynely nawet te male

Edytowane przez radekc1991