witus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A ja nic nie mam...całą rozmowę mi wcięło, łącznie z numerem tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Radbur sobie odpuśćcie chłopaki, szkoda czasu. Całkiem ciekawe są jeziora w bezpośredniej bliskości Gdyni, bywa czasami tłoczno ale da się coś wyrzeźbić. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Te jeziora w okolicy Gdyni...to jakieś szczegóły? Nazwa? To wody PZW czy prywatne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 a czy ktoś jest chetny na wypad nad lupawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A co myślicie o żarnowcu? Podobno było nieźle...nie wiem jak jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) a czy ktoś jest chetny na wypad nad lupawe?Kurde :-). Mieszkałem w Olsztynie to przyjeżdżaĺem na ryby tutaj - 180 km. Teraz mieszkam tutaj i znowu mnie ciągnie w lewo :-). Tym sposobem chyba od razu do Szczecina się wyprowadzę :-).Ja na razie odpuszczę - nie znam tu prawie nic, więc mam co robić :-) Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.... Co do sklepów w Gdyni - no cóż - nie czuję się usatysfakcjonowany - to na czym się opieram, prawie tu nie występuje.Zatem zostaje Centrum w Gdańsku i net. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Daniel byłeś tutaj??http://www.wedkarski.com/content/166-sklep-wedkarski-w-gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak. Tego co ja szukam nie mają prawie nic :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie dziwie się, że nie mają. Bo Ty masz już chyba wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hahaha :-)Aż tak dobrze nie jest :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mimo że wszystko ma to jeszcze czegoś szuka...nic dziwnego że nie możesz znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Michał rzuca kalumnie Kilka kolorów przynęt mi "wyszło" na ostatnich rybach i trzeba zapasy uzupełnić. Wraz z nimi poszły w niepamięć krętliki (a jestem wybredny) i agrafki (też jestem wybredny)Nie uznaję Kamatsu i szukam z wysokiej półki, a że rozmiarówka mała potrzebna, to szukam Znowu internet wzywa.Nie skręcając z tematu, bo przecież to o wspólnym wędkowaniu ma być - jutro znowu gdzieś lecę z rana. Jak ktoś ma czas (ja chwilowo bezrobotny - mam nadzieję, że chwilowo) to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Chętnie bym się zabrał ale wolne mam dopiero na początku września...no i ewentualnie najbliższa niedziela. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak ktoś będzię chętny jechać na kaszuby to dajcie znać ja się też piszę bo w tych okolicach mieszkam. Ale u nas to jedynie okoń,szczypak . Tylko jedno jezioro ze sandaczem znam , ale nie próbowałem nigdy. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A dokąd warto się wybrać na Kaszuby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dziś opuściłem, ponieważ jutro jadę na dłużej z kolegą. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A dokąd warto się wybrać na Kaszuby?Mam jeziorko PZW gdzie na Water Wolfie namierzyłem sporo okoni grubo ponad 40+ i co roku łowi ktoś tam jakiegoś sporego garba Ogólnie jezior to u nas pod dostatkiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Masz na myśli kopieńce w okolicach bytowa? Mój kumpel złowił tam 2 piękne garby przy mnie, 44 i 42cm oba na mepsika aglie 2 srebrną. Słyszałem że co roku padają tam tej wielkości ryby i łowią je bytowiacy na obrotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Masz na myśli kopieńce w okolicach bytowa? Mój kumpel złowił tam 2 piękne garby przy mnie, 44 i 42cm oba na mepsika aglie 2 srebrną. Słyszałem że co roku padają tam tej wielkości ryby i łowią je bytowiacy na obrotówki Myślę o jeziorku w bytowie :-) Co do kopieńca to jest to dobra woda ! Moj kolega na białe kopyto w ubiegłym sezonie 4 razy przekroczył 40cm :-) zakonczyl na 46. Ale tylko 5 dni mial kontakty z okoniami, potem sie rozplynely nawet te male Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Za daleko nie ma co szukac Macie super wody pod nosem. Plynace (MW i Radunia)Stojace (Zarnowiec, okolice Koscierzyny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 z kim rozmawiałem w Wędkarski .Com? Przyznawać się bez bicia Jakiś weekendowy pomysł ktoś podrzuci? Bo na Martwej to już mam echo w głowie i nie włączam czasem nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak bez bicia to ze mną a jak będzie bicie to z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 i znowu Martwa... Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mozecie mi powiedziec jak jest z zezwoleniami ??? Bo sie juz gubie - gdzie , za ile, komu trzeba placic zeby polowic w okolicach trojmiasta? Zatoka, martwa wisla, wisla , jeziora itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 PZW i Urząd morski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi