marek0l Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Na ICAST 2015 otrzymał tytuł "Best New Saltwater Reel", dostępny będzie od października br. Można zobaczyć co kryje wnętrze: http://s266.photobucket.com/user/haugusnord/slideshow/haugusnord001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pojawił się już w Polskiej ofercie. http://centrumwedkarstwa.pl/product-pol-10992-Kolowrotek-Penn-Clash-2000-1366178.html http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/penn-clash-g5-a17-p1438-k16926.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Czy to nie jest dawny S-Stroke DAM-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Spinfisher też dostał nagrody a poracha jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Miałem go dziś w ręku, kręci lekko i płynnie. Nie czuć żadnych luzów i jak na Penna to jest "subtelny", głównie chodzi o wagę. Dwie rzeczy są dla mnie nie do przyjęcia: przełożenie, no ale to jest rzecz osobistych upodobań i sposobu łowienia. No i cena, niedalbym dobrze ponad 7 stowek za ten kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja też oglądałem już ten kołowrotek w FM w Katowicach, i jak to półkowy PENN kręci przyjemnie, a design jest całkiem przyjemny. Poczekajmy na pierwsze testy i opinie, ale z ceną, która zaczyna się od ponad 700 zł, można polemizować po wielu negatywnych opiniach jakie zaliczyła seria Battle I i II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Filmik techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ciekawy jestem jakie opinie zbierze ta maszynka, może już ktoś z forum zakupił ten sprzęt i się pochwali odczuciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jeżeli będzie można nawinąć linkę pod rant szpuli i nie będzie robił bród to się skuszę. Póki co czekam na pierwsze opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czy ktoś się skusił na ten kręciołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Poczytaj tematy o Battle i Conflict-ach. To samo tylko kosmetyczne detale. Podobnie seria Sargus, Fierce itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Czy ktoś się skusił na ten kręciołek? Na "crazyfishermen kropka pl" jest recenzja po "jakimś tam" okresie faktycznego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Recenzję można sobie odpuścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zawsze jakaś informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarrem Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam, mam takie małe pytanie mam nadzieje, ze ktoś będzie w stanie mi pomóc mianowicie dostałem w prezencie kołowrotek Penn Clash, problemem jest brak szpuli zapasowej. W sklepie w którym był kupowany mówili, że szkole będą dostępne, a jednak okazuje się, ze oni ich mieć nie będą. W związku z powyższym czy ktoś coś gdzie można takową nabyć, czy jedynie kontakt z Pure Fishing? Z góry serdeczne dzięki za wszelaką pomoc i sorry jeśli nieskładnie napisane, ale pisze z telefonu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Każdy sklep współpracujący z Pure Fishing może Ci taką szpulke zamówić. Albo sklep ma klienta w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zapytaj w Raven-Fishing mają zapasy do wielu modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W katalogu szpula jest niedostępna akurat do tego modelu, do wszystkich pozostałych są.Może trzeba będzie poczekać z rok zanim będą dostępne co by mnie bardzo nie zdziwiło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Ł. Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ten model ma (podobno) lepszy system nawijania linki niż np. Battle (pierwsza wersja) - jeśli to prawda, a trwałość jest porównywalna do Battl'a, to przy niższej wadze powinna być ciekawa maszynka - czekam niecierpliwie na opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Odświeże temat, ktoś może coś więcej powiedzieć na temat clasha? Zastanawiam się czy go nie kupić pod bolki w rozmiarze 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Czy ktoś posiada clasha w jakimkolwiek rozmiarze? Wypowie się coś na jego temat?? Praca, nawój, brody?? Na sucho w sklepie też nim kręciłem i niby wszystko naprawdę spoko, ale to w sklepie, a nad wodą to często już różnie bywa. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) http://www.crazyfishermen.pl/artykuly,strona,pokazwpis,porady_i_testy,59 Ktoś na forum posiada Clash'a i podzieli się opinią? Edytowane 14 Stycznia 2017 przez adrionn911 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Odgrzeję kotleta. Jak tam Panowie, ktoś użytkuje ten młynek i może coś więcej powiedzieć? Wydaje się fajna opcja pod bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 kolega z FB zapalony trociowiec meczy ten kolowrotek w norwegii na srebrniakach dorszach itd. chyba juz 2 rok. Twierdzi ze jest nei do zajechania. Dariusz Borowski - mozna znaleźć go na fb i zapytac. W maju ruszam do skandynawi - musze go miec. Kamil Walicki też ma z nim peeelno foto wiec widac uzywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1982 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mocno zastanawiam sie nad tym mlynkiem jako alternatywa dla shimano/daiwa. Potrzebuje pomocy odnosnie rozmiaru, waham sie miedzy 3000, a 4000, ktos moze napisac czy roznica jest jedynie w wielkosci szpuli i ciezarze czy gabarytowo 4 tysiaczki sa znacznie wieksze? Kreciol bedzie podpiety do kijka o cw do 21 g, z przeznaczeniem na polowy szczupak/ sandacz/okon. Kazda opinia mile widziana, z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi