Skocz do zawartości

Kołowrotki Penn Clash

marek0l

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Miałem go dziś w ręku, kręci lekko i płynnie. Nie czuć żadnych luzów i jak na Penna to jest "subtelny", głównie chodzi o wagę. Dwie rzeczy są dla mnie nie do przyjęcia: przełożenie, no ale to jest rzecz osobistych upodobań i sposobu łowienia. No i cena, niedalbym dobrze ponad 7 stowek za ten kołowrotek.

Ja też oglądałem już ten kołowrotek w FM w Katowicach, i jak to półkowy PENN kręci przyjemnie, a design jest całkiem przyjemny. Poczekajmy na pierwsze testy i opinie, ale z ceną, która zaczyna się od ponad 700 zł, można polemizować po wielu negatywnych opiniach jakie zaliczyła seria Battle I i II. 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Witam, mam takie małe pytanie mam nadzieje, ze ktoś będzie w stanie mi pomóc ;) mianowicie dostałem w prezencie kołowrotek Penn Clash, problemem jest brak szpuli zapasowej. W sklepie w którym był kupowany mówili, że szkole będą dostępne, a jednak okazuje się, ze oni ich mieć nie będą. W związku z powyższym czy ktoś coś gdzie można takową nabyć, czy jedynie kontakt z Pure Fishing? Z góry serdeczne dzięki za wszelaką pomoc i sorry jeśli nieskładnie napisane, ale pisze z telefonu :P

Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Czy ktoś posiada clasha w jakimkolwiek rozmiarze? Wypowie się coś na jego temat?? Praca, nawój, brody??

Na sucho w sklepie też nim kręciłem i niby wszystko naprawdę spoko, ale to w sklepie, a nad wodą to często już różnie bywa.

Edytowane przez kleniu25

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

kolega z FB zapalony trociowiec meczy ten kolowrotek w norwegii na srebrniakach dorszach itd. chyba juz 2 rok. Twierdzi ze jest nei do zajechania. Dariusz Borowski - mozna znaleźć go na fb i zapytac. W maju ruszam do skandynawi - musze go miec. Kamil Walicki też ma z nim peeelno foto wiec widac uzywa

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Mocno zastanawiam sie nad tym mlynkiem jako alternatywa dla shimano/daiwa. Potrzebuje pomocy odnosnie rozmiaru, waham sie miedzy 3000, a 4000, ktos moze napisac czy roznica jest jedynie w wielkosci szpuli i ciezarze czy gabarytowo 4 tysiaczki sa znacznie wieksze? Kreciol bedzie podpiety do kijka o cw do 21 g, z przeznaczeniem na polowy szczupak/ sandacz/okon. Kazda opinia mile widziana, z gory dziekuje.