JayD Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam.Na jednym z portali aukcyjnych znalazlem taki kijek Shimano # LESATH BX # 2.70m/20-50g z 2014r za 800zl.I tu moje pierwsze pytanie czy nadaje sie do trolingu a drugie czy ta cena jest atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Miałem kiedyś okazję oglądać, bawić się jako potencjalny zainteresowany. Bardzo fajne blanki i zbrojenie. Nie podobały mi się uchwyty lub raczej sposób ich montażu. Co do przydatności pod trola - jeśli przynęta zbyt mocno nie kopie, kij o parametrach j/w spokojnie poradzi sobie z DT10, 14, 16. Cena rzecz względna, kosztowały ponad tysia, były w ładnej tubie firmowej. Poproś o więcej fotek, sam ocenisz, dla mnie kij na PLUS. Traktuj opinię z przymrużeniem oka, jak by Ci nie podszedł nie chcę mieć wiecznej czkawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi