Kacper.K Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Syntetyk, a dokładnie taka mieszanka jedwabiu, akrylu i flashu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Mała rójka chruścika i nimf jętki . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nęcić będziesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Część zamówienia . W Europę lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Bardzo zgrabne muszki. W nimfkach zawsze robisz i "szalik" i "celownik" na dupce? Czy tak było w zamówieniu?Ja albo jedno, albo drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dzięki . Taki był wzór, osobiście wolę również z jednym akcentem. Taka bardziej naturalna wtedy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Niezly zestaw Mozna rwac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Trochę CDC, do końca roku powinno wystarczyć . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 o, a jak z jakością i pływalnością?p.s. odsprzedajesz nieco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakość pierwsza klasa, pływają bardzo dobrze - wiadomo, że po jakimś czasie warto dać kropelkę olejku cdc bo się wypłukuje. Póki co nie mam nic na sprzedaż, możliwe że w niedalekiej przyszłości będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kacprze, gdzie w necie znajdę taką ofertę w jednym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie mam pojęcia gdzie wszystkie dostaniesz.Oto strona producenta: http://www.prosportfisher.com/Sporo jest u Duna w sklepie : https://www-fluebinding-nu.srv107.128secure.net/gb/category/pro-tubefly-476/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nowe wzory nimf okazały się łowne mimo wysokiej i brudnej wody: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Takie oto stymulatorki przyszło mi robić dla znajomego. Używa ich w różny sposób, jako indykator (wskaźnik brań) do długiej nimfy (dowiązuje żyłkę bezpośrednio do kolanka haka), jako smużak na pstrągi, a także do łowienia późnym wieczorem. Można rzucać tym rolką, nie ma prawa zatonąć . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Bardzo sympatyczne, już kombinuję nad zastosowaniem dla nich, tylko jeszcze rozmiar muszę przemyśleć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu pracuję nad koncepcją tzw. Game Changer'a czyli muchy, która pozwoli złowić ryby, gdy są one nieaktywne. Co prawda prezentuję dopiero prototypy, ale wczoraj przeszły testy wodne. Efekt pracy jest genialny, dużo zamieszania w wodzie robią. A i jakiś czas temu popełniłem jigi pstrągowe: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Bardzo fajne, trzecia od góry bardzo minimalistyczna, nie przeciążona nadmiarem materiałów i to może być to. Czy te ogony to kupne, czy z czegoś wycinałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dokładnie, pierwsza też jest ażurowa, zbudowana głównie z bucktail'a więc leciutka. Dodatkowo zrobię wersję z grzechotką i błystką z przodu - to już w ogóle będzie hałasować i ciąć wodę. Ogony kupione, ale trochę się wgryzłem w temat materiałów, w najbliższym czasie możliwe, że będę miał już swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Kacper, mi się sprawdzały palmery rudo-białe. Bez kombinacji ze skrzydełkami. Siadały na nie lipaski, jeluchy i pstrągi. Czasem takie "nic" jedynie prowokowało do brania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dokładnie, pierwsza też jest ażurowa, zbudowana głównie z bucktail'a więc leciutka. Dodatkowo zrobię wersję z grzechotką i błystką z przodu - to już w ogóle będzie hałasować i ciąć wodę. Ogony kupione, ale trochę się wgryzłem w temat materiałów, w najbliższym czasie możliwe, że będę miał już swoje. Takie ogony pewnie bym spróbował zastosować do jakiegoś woblera. Daj znać, jak będziesz coś miał do puszczenia dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nie ma problemu Robert, będę trąbił w tym wątku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 ogony można zrobić z.... Czepka gumowego jakie każa nosić na basenach...Cena groszowa, kolory do wyboru łacznie z "tęczowymi" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Można i bardzo dobrze się sprawdza, ale są też inne materiały, tańsze i w wiekszym wyborze kolorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Kacper, jak spisują się te muchy z ogonem twisterowym? Czytałem o tym gdzieś na jakimś portalu Angielskim. Przymierzałem się żeby zrobić coś takiego, ale od jesieni jestem bez kija #9 pod szczupaki (strzelił mi) i jakoś nie miałem weny żeby to wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tomek, powiem szczerze, że oprócz testów nie łowilem na to, jakoś nie miałem wcześniej weny. Pracuje to bardzo fajnie, mam już pewien zbiornik na te muchy. Nie wszędzie będzie to chodzić według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi