Kacper.K Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cześć, po "sezonie" (od maja) dość intensywnego użytkowania (30+ wyjazdów) Vision Big Daddy pojawiły się takie ubytki szpachli w rękojeści, że nie mogę na to patrzeć (estetyka korka to dla mnie niestety dość istotny problem). Z resztą kumpel ma to samo w tym patyku... Szukam właśnie jakiegoś materiału, którym mógłbym to zastąpić. Biorę pod uwagę:- piankę (trochę ordynarnie, ale wydaje się być najlepszym rozwiazaniem)- korek - choć tutaj uważam, że do "narzędzia" jakim jest wędka szczupakowa musi być jakiś bardziej wytrzymały materiał- rękojeść jaką montuje redington w niektórych swoich wędkach (najbardziej mi podchodzi): Tutaj pojawia się pytanie - wie ktoś co to jest, albo gdzie to dostać?Może macie jakieś inne sugestie ? PozdrawiamKacper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To jeszcze raz, moze sie komus przyda. Winn Grips http://www.getbitoutdoors.com/components/grips/winn-grips.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi