Skocz do zawartości

Podpis zdiecia

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zrobic aby zdiecie bylo podpisane . Widze ze nieliczni tak maja a wiekszosc nie . Chcialbym moje zdiecia miec zawsze z podpisem . Czy to sie robi wybiorczo ? ...czy po prostu jakos instaluje i wtedy wszystkie sa automatycznie podpisane .... :mellow:

Najszybszym, prostym i darmowym programem, który to potrafi jest IRFAN VIEW - możesz dodawać napisy również do grupy zdjęć.

Opcja Przetwarzanie wsadowe i ptaszek użyj opcji zaawansowanych.

To jest jedno rozwiązanie, drugim sposobem bardziej kreatywnym mogą być warstwy w Photoshopie.

Aplikacji które topotrafią jest dużo np. kiedyś przeze mnie uwielbiany Thumbs - niestety poległ w konfrontacji z Irfan View :D

PZDR

Zanderix

Jurku, ściągnij darmowy PhotoFiltre - ma kilka fajnych narzędzi do szybkiej edycji i obróbki zdjęć oraz możliwośc ich podpisywania itp ( szeroki wybór czcionek i opcji) .

Pełna zgoda. Do podstawowej edycji zdjęć naprawdę fajny program. Ściągnąłem go właśnie za radą @Patu i dość często po niego sięgam. CS3 wymaga już jednak opanowania, a ten programik jest bardzo prosty i wręcz intuicyjny w obsłudze.

Podpis też nie jest problemem:

Link do pobrania:

http://download.nf.pl/Download/828/PhotoFiltre-6-3-1-PL/edyc ja-zdjec-filtry-pluginy/

Pozdrawiam

Kamil

post-2061-1348914735,9212_thumb.jpg

Dziekuje Remku ..moj syn to obejrzy i cos sprobujemy .

Moje pytanie brzmi ...czy montujac napis wskakuje on na wszystkie zdiecia jakie mam w zbiorze ? . A mam zdiecia Tadka , Jacka , Yoka i Pepe i Sworka oczywiscie nie chcialbym aby je podpisalo :lol: .

Czy moze kazde zdiecie osobno trzeba obrabiac zeby podpisac ?