jerry hzs Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak zrobic aby zdiecie bylo podpisane . Widze ze nieliczni tak maja a wiekszosc nie . Chcialbym moje zdiecia miec zawsze z podpisem . Czy to sie robi wybiorczo ? ...czy po prostu jakos instaluje i wtedy wszystkie sa automatycznie podpisane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak zrobic aby zdiecie bylo podpisane . Widze ze nieliczni tak maja a wiekszosc nie . Chcialbym moje zdiecia miec zawsze z podpisem . Czy to sie robi wybiorczo ? ...czy po prostu jakos instaluje i wtedy wszystkie sa automatycznie podpisane .... Najszybszym, prostym i darmowym programem, który to potrafi jest IRFAN VIEW - możesz dodawać napisy również do grupy zdjęć. Opcja Przetwarzanie wsadowe i ptaszek użyj opcji zaawansowanych. To jest jedno rozwiązanie, drugim sposobem bardziej kreatywnym mogą być warstwy w Photoshopie. Aplikacji które topotrafią jest dużo np. kiedyś przeze mnie uwielbiany Thumbs - niestety poległ w konfrontacji z Irfan View PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jurku, ściągnij darmowy PhotoFiltre - ma kilka fajnych narzędzi do szybkiej edycji i obróbki zdjęć oraz możliwośc ich podpisywania itp ( szeroki wybór czcionek i opcji) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jurku, ściągnij darmowy PhotoFiltre - ma kilka fajnych narzędzi do szybkiej edycji i obróbki zdjęć oraz możliwośc ich podpisywania itp ( szeroki wybór czcionek i opcji) .Pełna zgoda. Do podstawowej edycji zdjęć naprawdę fajny program. Ściągnąłem go właśnie za radą @Patu i dość często po niego sięgam. CS3 wymaga już jednak opanowania, a ten programik jest bardzo prosty i wręcz intuicyjny w obsłudze. Podpis też nie jest problemem: Link do pobrania: http://download.nf.pl/Download/828/PhotoFiltre-6-3-1-PL/edyc ja-zdjec-filtry-pluginy/ PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Slicznie Wam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zdecydowanie polecam infranview http://www.irfanview.com/. Na PC jest super. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dziekuje Remku ..moj syn to obejrzy i cos sprobujemy . Moje pytanie brzmi ...czy montujac napis wskakuje on na wszystkie zdiecia jakie mam w zbiorze ? . A mam zdiecia Tadka , Jacka , Yoka i Pepe i Sworka oczywiscie nie chcialbym aby je podpisalo . Czy moze kazde zdiecie osobno trzeba obrabiac zeby podpisac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jurku nie używam tego programu bo ... nie ma wersji na mój komputer. Wielu moich kolegów - tak i ... bardzo sobie ten program chwali. Poleałem na ich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Dziekuje Remku ..........Czy moze kazde zdiecie osobno trzeba obrabiac zeby podpisac ? Jurku pisałem Ci, że irfan view potrafi dodać do jednego lub do kilku - użytkownik decyduje PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Czasem wcale nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi