Skocz do zawartości

Stare-nowe modele wędzisk Shimano

CM Punk

Rekomendowane odpowiedzi

Mowa o Tyberze? Hahahahah!! Gratuluje pomysłu robienia u niego zakupów. Kije picowane, odnawiane i wystawiane ponownie 3x drożej niz kupił. Ja mu kiedyś sprzedałem Powergripa w ładnym stanie za 380, odnowił go i wystawił za 800 (miał charakterystyczny ubytek korka, który zaszpachlowal ale rozpoznałem swoj kij).

Watpię aby miał jakiekolwiek nowe kije, wszystko to pewnie renowacje stary używanych wedek.

kiedys kupiłem od niego black star jigrod 2,4m  5-20gram   i jak przyszedł w ten sam dzien odesłałem,kij wyraznie uderzony pęknięty, zniszczony , w rozmowie powiedzial"nie wiedzialem ze przeszkadza ci ziarko piasku" i wcale bym nie wysłał wedki do ciebie :) gdybym wiedzial ze taki pedant jestes ;)

Okej,jest odpowiedź,gość ma na Ebayu nick tacklefinder24,z grubsza zapytałem,co ma jeszcze w swoim arsenale i napisał:

I have some newer models too.
Diaflex Silstar
And royal class
Hardy
Ultegra and super ultegra
And a few Stella and Stradic x gtm and aero reels.

Co jeszcze ma-tego nie wiem,ale dla kolekcjonerów pewnie się coś znajdzie :) .

npewno traca

Uzasadnij proszę to twierdzenie.

Bo ja używam wędek,które mają po kilka,kilkanaście i ponad dwadzieścia lat i jakoś nie zauważyłem problemów wynikających ze starości,Powerloopa pogryzł mi bul,został naprawiony dolnik i śmiga jak ta lala,Diaflash mi strzelił,ale była to wyłącznie moja wina,bo użyłem wędki nie zgodnie z jej przeznaczeniem,także fajnie by było,gdyby takie stwierdzenia uzasadnić choć kilkoma słowami.

A tu taki kijek nowy po dwudziestu kilku latach-które kije obecnie produkowane mogą poszczycić się takim wyglądem,jakością i zapewne trwałością?

http://pesca.all.inglese.forumfree.it/?t=70354848

Edytowane przez CM Punk

Wiem,że post pod postem,ale chcę,żeby zainteresowani to przeczytali.

Mam prośbę do tzw. "łowców okazji"-jeśli cena,którą zaproponujecie sprzedawcy nie będzie satysfakcjonująca,proszę o nie komentowanie jej w rozmowie z gościem,żyjemy w polskich realiach i możemy się nie zgodzić,ale komentarze są bez sensu i mogą narobić mi obciachu,ja też mam zamiar zrobić zamówienie,zaproponuję cenę,jeśli się nie zgodzi,to po prostu albo podziękuję,albo powiem,żeby przytrzymał sprzęt,bo będę chciał dozbierać,można przecież zrezygnować z używek typu fajki,wóda i kobitki itp. To wbrew pozorom pochłania sporo kasy. Ja podrzuciłem Wam ofertę zakupu sprzętu trudnodostępnego,ale nie podrzuciłem okazji cenowych,choć mam nadzieję,że jeśli ktoś się zdecyduje na zakup,będzie zadowolony :) .

• Like 1

• 4 miesiące temu...