Sea_Dog Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 potrzebuje czegos do srednio-lekkiego zestawu z malutkim zaznaczeniem na lekki casting (plus minus 5g). mam duzy dylemat w tej sprawie, bo opcje sa nastepujace: shimano metanium mg7 stan dobry uzywanyshimano scorpion xt1000 nowyabu revo premier nowy te maszynki sa w moim zasiegu (wszystkie ponizej 1000), metanium i premier od reki. scorpiona moge sprowadzic. w gre nie wchodzi zaden tuning, bo nie stac mnie na drogie szpule jesli ktos za was posiada takie mlynki to prosze o jak najwiecej informacji tych internetowych i tych wlasnych. interesuje mnie waga szpulki nowego scorpiona, bo nigdzie nie moge znalesc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 metanium mg7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 scorpion 1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 rozbierznosc odpowiedzi spora zapomnialem dodac, ze krece nietypowo na prawa reke. moze macie jakies linki do testu tego sprzetu. metanium niby uzywany ale to pewniak, scorpion z kolei nowy i bardziej ciekawy. a jesli nie wiesz co kupic to zawsze zostaje abu prosze o wiecej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 A coś ze znaczkiem Daiwa? Tu masz coś na prawą rękę http://www.allegro.pl/item1019251136_shimano_metanium_mg7_ja pan.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Metanium Mg Również kupiłem używanego i dzisiaj rzucałem z niego właśnie 5gramowymi woblerkami (m.in. Salmo Executor ). Odległości prawidłowe, napewno dalej sie da lecz ja nie mam go do lekkich przynęt, z ciekawości rzucałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 metanium mg7ja mam i jest 5 gram komfortowo ale mam plytka szpule yumeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 dla mnie 5g komfortowo to rzut 15-20m, ale ciezko obejsc sie bez pajęczynek kupie dopiero za 2 tygodnie i chyba wlasnie tego mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jak są w porównywalnej cenie - metanium mg. Do tego zawsze można jeszcze dokupić ultralekkie szkupli i szaleć z ultra lightem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 może podepnę się pod temat.. Jaki multik z Daiwy spełnia te wymagania?Magnetyk nie będzie lepszy do takiej roboty?Calcutta 51 też się nada? i jeszcze jedno pytanie. Chciałbym mieć jakieś porównanie, więc zapytam, jak się ma rzeczony metanium do antaresa ar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 może podepnę się pod temat.. Jaki multik z Daiwy spełnia te wymagania?Magnetyk nie będzie lepszy do takiej roboty?Calcutta 51 też się nada? i jeszcze jedno pytanie. Chciałbym mieć jakieś porównanie, więc zapytam, jak się ma rzeczony metanium do antaresa ar? Daiwa Pixy i Presso beda najlepsze do wabikow w okolicach 5g.Dalej Alphas R edition, choc gorzej niz dwa poprzednie.. Z shimano w wersji 51 lepiej zainwestowac w Conquesta niz w calcutte... Antares AR i Metanium MG maja identyczne w ksztalcie i pojemnosci szpule. Ta od MG jest jedynie jeden gram lzejsza. Tak wiec roznice w wlasciwosciach rzutowych pomijalnie male. Ja szukasz czegos do lekkich wabikow to za okolo miesiac mozesz byc posiadaczem Curado 101 uzywanego moze 5 razy nad polskim jeziorem... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ja szukasz czegos do lekkich wabikow to za okolo miesiac mozesz byc posiadaczem Curado 101 uzywanego moze 5 razy nad polskim jeziorem... pozd JW za jedyne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jerzy Dzięki za info. Niestety nie działają mi PW. Można dostać na PW jakiś e-mail do Ciebie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi